Termoconstruct – acolo unde prețurile sunt doar o etichetă pe raft. Calitatea și durata au prioritate!

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Fie vrei să cumperi, fie vrei să te apuci de construcții, Termoconstruct pune la dispoziția clienților soluții pentru toate buzunarele, optime și de calitate, pentru alegerea celei mai bune variante!

Toamna, la început de septembrie, când suntem nostalgici după vară sau revigorați după concediu, echipa Termoconstruct este la dispoziția celor care doresc să renoveze sau să se apuce de construcții. Așa cum suntem obișnuiți, avându-l în frunte pe administratorul firmei, pe Samuel Barbu, serviciile de specialitate în alegerea optimă a materialelor de construcții sunt, indubitabil, printre cele mai bune.

publicitate online in ziar Express de Banat

Angajații care reprezintă sloganul „Calitatea are un nume!” asigură totodată și consultanță în alegerea celor mai bune servicii de construcții. Servicii de construcții care pe zi ce trece sunt tot mai neprofesionale. Din cauza neseriozității multor constructori, Termoconstruct înțelege foarte bine nevoile clienților suspicioși atunci când vine vorba de lucru făcut ca la carte și de servicii oferite întocmai.

Cu oferte foarte bune, în cadrul unei firme cu personal calificat și experiență dobândită de-a lungul anilor, reprezentanți ai vânzărilor și constructori profesioniști pun la dispoziția clienților materiale de construcții, instalații termice și sanitare sau executarea lucrărilor de construcții; toate acestea contribuie la obținerea unor economii substanţiale ale clienților.

În colaborare cu principalii producători de materiale de construcții, o gama variată de produse vă așteaptă la sediul Termoconstruct din Reșița, pe Aleea Gugu nr. 1A (Govândari, drumul spre Piața Ocico). În plus, conform celor spuse de administrator, „Și dacă nu avem, aducem. Clientul nostru, stăpânul nostru!”, punctează Samuel Barbu. „Țigla ceramică Bramac, Tondach, țigla metalică Bravo, termosistemele Baumit, Caparol sau Austrotherm și pavajele de la Elpreco sunt, cu siguranță, produsele sezonului. Preferatele clienților. Noi nu numai că le avem la dispoziția clienților, oferim de asemena și montajul lor cu ajutorul echipelor de constructori, de care m-am ocupat să îi transform în profesioniști.”, ne mai dezvăluie acesta.

Termoizolațiile la casă sau bloc, montarea acoperișurilor, inclusiv a accesoriilor și a sistemelor pluviale sau construirea caselor la roșu sunt printre serviciile ce au ca rezultat calitate și durată.

Realizarea acoperișului casei sau al blocului este una dintre cele mai importante etape ale unei construcții. Astfel, în colaborare cu Bramac, Tondach sau Bravo și nu numai, Termoconstruct oferă țiglă și jgheaburi la prețuri accesibile, pentru locuințe sau companii.

Obţineţi economii semnificative cu ajutorul sistemelor de izolare termică cu polistiren. Avantaje cum ar fi îmbunătățirea capacității termoizolante a pereților de exterior, îmbunătățirea microclimatului interior și reducerea costurilor legate de consumul de energie necesar pentru încălzire/răcire sunt motivele pentru care Austrotherm, Baumit sau Caparol oferă produse de calitate superioară.

Termoconstruct, în colaborare și cu Elpreco, oferă o gamă foarte largă de pavele, borduri și jardiniere, putem spune chiar cele mai creative, funcționale şi ecologice. Soluții pentru orice gust estetic prin gama largă de culori și design, pentru orice categorie de clienți.

Așadar, cu materiale și servicii de calitate sub prețul pieței, cu profesioniști care știu ce fac și care garantează pentru ceea ce fac, Termoconstruct rămâne în top printre principalii furnizori din acest domeniu complex și deloc ușor de gestionat!

zpd publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/