Euforie, zâmbete, fericire! S-a deschis Ludoteca Piticilor! [VIDEO]

Zeci de copii au pătruns cu maxim entuziasm în fascinanta Ludotecă a Piticilor, inaugurată aseară, la Reșița, și greu s-au mai lăsat dezlipiți de către părinți și bunici de cel mai frumos loc de joacă din municipiu în care funcționează un club educațional și recreativ.

Animatori, jocuri și jucării de toate felurile și pentru toate vârstele, trambuline, tirolială, surprize, premii și câte și mai câte i-au așteptat pe pitici la inaugurarea locului de joacă din centrul Reșiței. De fapt, Ludoteca Piticilor înseamnă mult mai mult decât un loc de joacă pentru copii cu vârsta până în 12 ani. Vorbim despre un centru educațional și recreativ, în care micuții sunt angrenați de un personal specializat în activități ce urmăresc dezvoltarea competențelor de comunicare și învățarea limbii engleze, dezvoltarea personală și îmbogățirea culturii generale. Tot în Ludoteca Piticilor învață să danseze, să cânte, să deseneze sau pot face primii pași în arte marțiale. Părinții aleg dintr-o paletă largă de opțiuni, copiii învață și se distrează. În siguranță, între prieteni, mereu sub supraveghere. În tot acest timp ce cei mari servesc o cafea la înălțime, admirând priveșiștea sau pur și simplu își văd de alte probleme. Totul e nou, e vesel, e ultramodern. Personalul e foarte fain, format din oameni care chiar iubesc copiii și care știu exact ce-și doresc aceștia. Mai mult, aici se țin cele mai frumoase petreceri pentru copii, spațiul fiind generos și dotat cu tot ce e necesar pentru a obține cele mai largi zâmbete pe chipul piticilor. Aseară a fost veselie și exuberanță. Astăzi, se reia distractia!

„Încercăm să privim lumea din altă perspectivă, să îmbinăm utilul cu plăcutul și să ne concentrăm pe dezvoltarea personală a copiilor noștri. Organizăm săptămânal ateliere de creație cu tematici distractive și educative. Știm totodată că fiecare părinte își dorește pentru copilul său o zi de naștere de neuitat, așa că noi ne străduim ca visele sa devină realitate. Citim povești, ne uităm la filme educative, ne jucăm într-un open space generos și dotat cu tot ce e mai căutat de copii. Îi invit pe reșițeni să-și aducă piticii pentru a ne cunoaște, pentru a ne distra și învăța împreună”, a spus Iulia Priala, administratorul Ludotecii Piticilor. Aceasta se află în Reșița, Bd. I.L Caragiale Nr.16, et.3, deasupra Alpha Bank, în clădirea Diamant.