Popovici, noul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin?! „Asta se va confirma după numărarea voturilor, în 2020!”

Invitația voalată de a candida pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin e acceptată de liderul județean PMP, Ionuț Popovici. Deocamdată, pe jumătate!

Ion Mocioalcă a declarat că și-ar dori pentru alegerile locale din 2020 un candidat care să aibă profilul lui Ionuț Popovici sau al lui Flavius Nedelcea, pe care PSD tocmai l-a exclus. Președintele PMP n-a rămas indiferent și a lăsat de înțeles că varianta avansată de secretarul general al Pro România e cât se poate de valabilă. Măcar în parte.

„Evident că oameni cu experiență în politică au urmărit evoluția mea și își doresc să mă alătur lor, fiind poate o formă de apreciere a activității mele, fie în politică, fie în administrație. Aș vrea totuși să lămuresc un lucru, pentru cei care încă nu știu! Sunt președintele Partidului Mișcarea Populară, am dovedit că merit asta, raportând-ne la rezultatele obținute din 2016 și până în prezent. Eugen Cismăneanţu, bunul meu prieten, primarul orașului Bocșa, la fel și Iliuță Canea, primarul comunei Lăpușnicel, Aurel Jivan, primarul comunei Ticvaniu Mare și, mai nou, Antonică Moț, primarul comunei Prigor, alături de dr. Paul Purea, de 6 viceprimari, 42 de consilieri locali și, în următoarea perioadă alte câteva surprize, noi toți, vom face în primul rând ce este mai bine pentru județul Caraș Severin! Noi, alături de membrii și simpatizanții noștri însemnăm Partidului Mișcarea Populară! Punct! Sigur că profilul meu este perfect compatibil cu cel al funcției de Președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, dar asta se va confirma după numărarea voturilor, în 2020!”, a declarat Popovici pentru expressdebanat.ro.

CITEȘTE ȘI:

Candidatul Pro România pentru Consiliul Județean, pe profilul lui Popovici sau Nedelcea!