Roabaris Relax din Reșița, locul în care nu întinerește doar trupul, ci și sufletul

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Respectă-ți corpul și el te va sluji” este sloganul după care se ghidează echipa Cabinetului Roabaris Relax din Reșița. Un loc în care celulita, ridurile și petele de pe față devin amintire, vergeturile, aproape invizibile și pofta de liniște e satisfăcută pe deplin. 

Nu mai este un secret faptul că starea de bine vine la pachet cu încrederea în sine. Odată ce ne simțim bine în corpul nostru, sufletul întinerește, zâmbim mai mult și suntem mai încrezători în propriile forțe. Iar lucrurile merg în lanț. Studiile arată că odată ce căpătăm încredere, ne putem bucura de un nivel mai ridicat de succes. Aceasta este și miza Cabinetului Roabaris Relax din Reșița care ajută persoanele, indiferent de sex, să se simtă mulțumite de felul în care arată. 

Mezoterapia, vibromasajul sau presoterapia sunt doar câteva dintre serviciile pe care salonul le pune la dispoziție. „Aparatul Vibromatique este folosit pentru masaje anticelulitice și pentru masajele de relaxare. Cu ajutorul acestui aparat poți scăpa mai repede de celulită. În cazul presoterapiei, clientul îmbracă un costum care efectuează drenajul limfatic din afara lanțurilor ganglionare, iar mezoterapia virtuală ne întinerește. Se folosește atât facial, cât și corporal. Practic, vedem cum dispar unele riduri, dispar petele de pe față, dar nu folosind numai aparatul, ci și fiolele specifice pentru tratamentul facial. Se recomandă indiferent de vârstă și sex. Corporal ajută la atenuarea vergeturilor și distrugerea celulitei”, a explicat Sorin Radu, administratorul salonului.

Vergeturile, aproape invizibile

Nu trebuie să ne dăm bătute în lupta cu vergeturile. Chiar dacă nu dispar, ele se atenuează, iar clientele care au trecut pragul salonului au observat o schimbare majoră după efectuarea tratamentului. „Tratamentul le estompează, nu dispar, dar se reduce din vizibilitatea lor. Am observat că, la clientele la care le-am făcut epilarea definitivă, se estompează datorită laserelor. Sunt acolo, dar nu mai sunt pronunțate. Cu cât lucrăm mai mult, cu atât vedem mai multe beneficii”, a mai explicat Sorin Radu. 

Dacă vă e poftă de relaxare, sunt recomandate și diferitele tipuri de masaje printre care cele cu miere, roci vulcanice sau masajele tradiționale chinezești. Sorin Radu nu se oprește aici. Pe lista antreprenorului se găsesc alte două aparate ce vor putea fi testate de reprezentantele sexului frumos în perioada următoare. „Este vorba despre E-Fit, pentru fitness-ul activ și o mască pentru întinerire. E ceva revoluționar pe piață, care va asigura o întinerire cu cel puțin doi ani. Eu spun că o să fac unul din cele mai tari cabinete din oraș”, a încheiat Sorin Radu.

Salonul Roabaris Relax este situat pe Bd. A. I. Cuza nr. 20 (Blocul Fetelor în spate), iar informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0745 684 939.

zpd publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/