A început construirea deponeului de la Lupac!

Aleșii județeni fac pași concreți pentru terminarea lucrărilor la deponeul care va rezolva problema legată de gunoi din tot județul.

,,Am început construcția deponeului de la Lupac, situație în care a trebuit să delegăm Consiliul Județean, respectiv Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Deșeuri cui vom delega gestiunea acestor capacități, acestor secvențe din Programul Integrat de Gestionare a Deșeurilor. În acest sens, prin Hotărâre de Consiliu am hotărât că la nivelul Consiliului Județean vom delega stația de sortare, respectiv stația de combustare de la Lupac unui agent economic prin licitație, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară urmând prin proceduri legale să delege gestiunea unei societăți specializate. Este o procedură standard pentru asemenea derulări, ține de derularea proiectului pentru deșeuri integrate”, a explicat Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Acesta a adăugat că și cetățenii vor fi informați în acest sens. ,,Acest proiect va fi detaliat într-o scrisoare pe care o vom trimite zilele următoare în Caraș-Severin, în care vorbim în clar despre ce înseamnă investiția pe care Consiliul Județean o face acolo, ce urmărește această investiție, ce înseamnă din punctul de vedere al cetățeanului o nouă atitudine la capitolul colectării deșeurilor, ce înseamnă deșeuri reciclabile cu implicații pe de o parte la adresa sănătății mediului, pe de altă parte la economia de resurse și materii prime”, a adăugat liderul de la Palatul Administrativ.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/