Marşul în Divizia A a schimbat obiectivul: promovarea!

HC Adrian Petrea a bifat astăzi o nouă victorie categorică în campionatul Diviziei A de handbal masculin, 39-24, cu HC Potaissa II Turda.
Fără Vaidasigan şi Crăciun, ambii accidentaţi, şi cu Adi Petrea doar în calitate de antrenor, alb-roşiii au trecut fără niciun fel de emoţii de tinerii handbalişti din Turda, speranţele de mâine ale primei echipe care activează în Liga Naţională. HC Adi Petrea a făcut şi astăzi spectacol la capătul unui meci fără istoric şi care a reconfirmat, dacă mai era cazul, că echipa formată de fostul internaţional şi omul de afaceri Cristi Pătru are valoare pentru primul eşalon. De acest lucru s-au convins după doar câteva etape consumate din actuala ediţie şi Petrea, şi Pătru, care au schimbat din mers obiectivul.

Dacă iniţial cei doi vorbeau de primul loc, dar nu neapărat şi de promovare, acum şi-au schimbat optica, fiind convinşi că această echipă nu mai are ce demonstra încă un sezon în liga a doua. „Mă bucur că am oferit un joc spectaculos, plăcut publicului. Asta le-am cerut băieţilor, să-i facă pe spectatori să le fie dor până revenim acasă după această întrerupere a campionatului ce urmează. Acum obiectivul nostru e promovarea. La început nu ne-am propus decât formarea unui grup valoros, dar acum cred că locul nostru nu e aici”, a declarat Adi Petrea.

Comments

 1. Rezistenta says:

  Sa sustii o echipa si un sport din pasiune este o adevarata binecuvantare.
  Insa sa sustii o echipa doar pentru ca te plateste este o rusine foarte mare.
  Respect Adi Petrea pentru ce faci.
  Rusine celor ce vin in sala polivalenta , poarta insemnele ,, noului ” club si se considera suporteri 😉

 2. anonim says:

  nimeni de la club nu plateste pe nimeni din galerie pentru a sustine aceasta echipa,asta sa sti si tu

 3. dunker says:

  Nimeni nu contesta victoria clara a resitenilor,dar nu inteleg indarjirea si nervozitatea nucatorilor caraseni,care au evoluat in fatajuniorilor de la acs potaissa turda,jucatori de pana in 18 ani,ba mai mult cu jucatori de 16 ani,trei titulari de baza absetand.intr adevar locul d voastra fara discutie e in liga nationala.turdenii au venit sa si faca jocul si e pacat de iesirile necontrolate a jucatorilor resiteni.oricum a ti primit 24 de golri,cam multe.va urez sa promovati in L>N