Studentele au crescut mari! Patru din cinci!

Universitatea Reşiţa s-a impus astăzi, într-un meci din etapa a cincea a Diviziei A de handbal feminin, pe teren propriu, cu scorul de 25-22, în faţa echipei SCM Piteşti.

Cristi Busuioc s-a chinuit câţiva ani să încropească o echipă de perspectivă şi rezultatele încep uşor, uşor să se vadă. Puştoaicele de acum câţiva ani care pierdeau aproape meci de meci în eşalonul secund al handbalului românesc au mai crescut şi asta se vede în exprimarea lor în teren, dar şi în clasament. Universitatea Reşiţa a debutat excelent în actuala stagiune a Diviziei A, studentele putându-se bucura de patru victorii în cinci etape. Astăzi, în Sala Polivalentă, reşiţencele au dispus de SCM Piteşti, chiar dacă au făcut o primă repriză modestă. Fetele lui Busuioc s-au mai maturizat faţă de sezoanele trecute, când au pierdut o mulţime de meciuri pe final, şi gestionează altfel momentele-cheie. Au revenit în partea secundă a meciului cu SCM Piteşti şi au încheiat cu a patra victorie a campionatului.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157648790784116&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

„Putem spune că e cel mai bun sezon al nostru. După cinci meciuri avem patru victorii, deşi am avut un program greu. Am venit după o deplasare la Sebeş, unde am întâlnit liderul, echipă care se bate la promovare. Eu zic că ne-am prezentat destul de bine şi acolo, am pierdut la şase goluri. Astăzi sunt mulţumit pentru că fetele au reuşit să revină. Am avut o primă repriză nu prea bună, am ratat foarte mult, dar e bine că ne-am mobilizat, ne-am concentrat şi pe finalul jocului am reuşit să obţinem o victorie meritată, cu o apărare foarte bună şi mai multă concentrare în atac şi mai ales în situaţiile de unu la unu. Remarc întreaga echipă, care se vede că a crescut de la an la an”, a declarat antrenorul Cristi Busuioc.