Renegocieri de salarii şi listă neagră, la FC Caransebeş!

Gugulanii au pierdut din nou la diferenţă mare de scor, 1-4, în deplasarea de la Vâlcea, cu CSM, care nu mai cunoscuse gustul victoriei din etapa a treia.

Lipsa de eficienţă în faţa porţilor adverse şi rezultatele slabe din ultima vreme i-au convins pe antrenorul Sorin Bălu şi preşedintele Cosmin Popovici că trebuie să ia măsuri. După o serie de amenzi aplicate vor urma, în iarnă, şi decizii mult mai aspre. ,,Cu siguranţă, la iarnă vom face o analiză foarte corectă şi pertinentă, vom trage linie şi vom analiza cine va merge mai departe cu noi şi cine nu sau cât câştigă fiecare şi cât dă. Vor fi cu siguranţă şi plecări, şi veniri, şi renegocieri de salarii, pentru că domnul primar ne-a oferit condiţii foarte bune şi noi suntem puţin datori”, a declarat Sorin Bălu.
Preşedintele FC Caransebeş trage şi el un semnal de alarmă de care jucătorii ar trebui să ţină cont. ,,Ni s-a suplimentat bugetul, suntem acoperiţi din punct de vedere financiar pe acest an competiţional. E adevărat, avem unul dintre cele mai mici bugete din Liga a II-a şi trebuie să drămuim cât mai bine fiecare leu”, a declarat Cosmin Popovici.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Sorin Bălu dixit: “…noi suntem puţin datori” OARE? Tot el vorbeşte de “renegocieri de salarii”, dar dacă există un ROI şi un contract cu clauze clare ce să mai renegociezi? SAU…..