Aproape 1.000 de spectatori au admirat avioanele pe cerul Caransebeșului!

Deși vremea a fost mohorâtă, caransebeșenii, dar nu numai s-au prezentat în număr mare pe aeroport, să admire grația și acrobațiile efectuate de piloți cu mii de ore de zbor experiență.

Mitingul aviatic de la Caransebeș începe să devină tradiție pentru cărășeni, astfel că ediția a IV-a, cea din acest an, a fost așteptată cu sufletul la gură de locuitori. Echipa națională de acrobație cu avionul “Șoimii României” a Aeroclubului României a stârnit ropote de aplauze la sol. Acrobațiile cu Extra 300, care au zburat individual, dar și în formație de câte patru avioane au făcut un deliciu din show-ul aviatic, care la fel ca în fiecare an a fost unul la înălțime.

miting aviatic miting_aviatic_2

“Piloții fac parte din lotul național de acrobație al României, cu o experiență de zbor de peste 2500 de ore și cu foarte multe participări la concursuri naționale și internaționale, numai în acest an au luat parte la peste 20 de mitinguri aviatice naționale și în străinătate”, a declarat pilotul instructor George Rotariu.

Echipajele “The Pelicans” și lotul național de parașutiști au răspuns pozitiv invitației lansate de Primăria și Casa de Cultură din Caransebeș, cu participarea Aeroclubului României.