Banatul nu e o echipă! Se schimbă liniile!

Gugulanii au pierdut şi cel de-al doilea meci disputat în Divizia A1 de volei masculin, acasă, în faţa bucureştenilor de la CSM, cu 2-3 pe seturi, şi atmosfera de la echipă nu e chiar cea mai bună.
Entuziasmul elevilor lui Pavel Craia din meciurile turneului de promovare nu se mai regăseşte şi astăzi în echipă, iar asta se vede atât la fileu, cât şi în clasament. După calificarea obţinută deloc uşor în faza a doua a Cupei României, Banatul Caransebeş a pierdut meciurile din primele două etape ale campionatului. Mai întâi, la Şimleu Silvaniei, pentru ca, aseară, galben-albaştrii să se recunoască învinşi în faţa propriilor suporteri, în Sala Polivalentă Victoria.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646520814054″]

Gugulanii au făcut un prim set foarte slab, pe care l-au şi pierdut la 18. Au jucat cu totul altceva în seturile doi şi trei, pe care şi le-au adjudecat la 17 şi 14. Bucureştenii au împins meciul în decisiv după ce au câştigat cu 26-24 setul patru. În decisiv, piesele grele din echipa lui Craia au fost de nerecunoscut, şi CSM s-a impus cu 15-9, câştigând astfel întâlnirea cu 3-2 pe seturi.
La finele întâlnirii, supărare mare în tabăga gazdelor, chiar dacă primarul Marcel Vela a strâns mâna fiecărui jucător şi i-a încurajat pentru meciurile viitoare. Antrenorul Craia, în schimb, are numeroase semne de întrebare, pentru că e clar că Banatul nu e deocamdată o echipă, la care toată lumea să tragă la fel. „Început prost, sfârşit prost. Joc intermediar bun. Nu ştiu, am constatat o lipsă de cambativitate în joc. Bucureştenii se dădeau pe jos, se omorau după fiecare minge, noi am ratat majoritatea mingilor plasate, nu am recuperat nimic. Preluare proastă din nou, deşi s-a lucrat pe preluare, combinaţii în atac foarte puţine, nu i-am surprins cu nimic, o singură urcare adevărată. Pot să spun că centrii şi-au făcut datoria de data asta. Extremele au jucat prost, foarte prost”, a explicat eşecul de ieri antrenorul Banatului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648433569797″]

Craia a vorbit şi despre numeroasele greşeli venite în momente cheie ale jocului de la oamenii săi cu experienţă. „Nu vreau să comentez greşelile de pe final de joc. E posibil să apară schimbări în echipă pentru că am jucat din ce în ce în prost. Lipsa de combativitate în joc mă deranjează teribil. Nu am văzut dorinţa de a câştiga. În momente grele, jucătorii cu experienţă îşi spun valoarea. Noi nu am arătat nimic deosebit. În mod normal, echipa ar trebui să fie foarte bine legată la ora asta şi să meargă foarte bine combinaţia pe preluare”, a mai spus antrenorul caransebeşenilor.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/