Eficienţă maximă: două ocazii, două goluri, trei puncte!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Metalul Reşiţa rămâne pe primul loc în Liga a II-a de fotbal după un nou succes la limită obţinut în Valea Domanului, 2-1 cu Unirea Tărlungeni.

Rosso-nerii au cam fost părăsiţi de fani după categoricul 0-4 de la Slatina, rezultat care a lăsat urme şi în jocul elevilor lui Daniel Opriţa. Metalul a început timid în faţa unei echipe experimentate şi i-a permis acesteia să se instaleze rapid la cârma jocului. Oaspeţii au semănat încă din debutul partidei pericol în careul lui Zimmermann, portarul Reşiţei dând şi el mari emoţii din cauza unor probleme la mână. A strâns însă din dinţi şi a rămas între buturi oferind siguranţă defensivei. Buhăescu a avut nevoie de o singură minge bună, după o centrare excelentă a lui Manole, pentru a deschide scorul cu capul, în minutul 13. Cu cinci minute înainte de pauză, Opriţa a fost obligat să schimbe. Robert Cristian a ieşit accidentat, locul lui fiind luat de Neagoe, care fusese lăsat pe bancă şi din cauza terenului greu, care nu-i prieşte deloc unui jucător cu tehnica sa.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648837927825″]

Tot de 13 minute a avut nevoie Buhăescu şi în repriza secundă să înscrie. Atacantul Metalului a primit un cadou de la fundaşii Unirii, a scăpat singur cu Niczuly, pe care l-a învins cu o execuţie simplă. La 2-0, Daniel Opriţa le-a cerut elevilor săi să rămână sus, să împingă jocul cât mai departe de poarta lui Zimmermann. Nu s-a întâmplat deloc aşa, pentru că Liviu Nicolae e redus după doar două minute din handicap, iar în final Metalul a trăit foarte periculos. Breşneni a intrat şi el să ţină de o minge care începuse să fie vândută tot mai des oaspeţilor, iar lui Vaştag i s-a cerut agresivitate şi să oprească încă de la mijlocul terenului orice intenţie ofensivă. A ieşit bine, chiar dacă au existat emoţii mari la vreo două faze. Una peste alta, Metalul a câştigat meritat, chiar dacă nu a strălucit, şi rămâne liderul seriei.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648418604149″]

 

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

Metalul: Zimmermann (cpt.) – R. Cristian, Ciucă, Ciobanu, Aniţoiu – Enescu, Feher, Stoica, Manole – Ov. Vasile, Buhăescu. Rezerve: Pascal – Neagoe, Vaştag, Breşneni, Roman, Voinea, Tătaru.

Unirea: Niczuly – Chiş, I. Şerban, Iaru, Forika – Neculai, Cristea, Dâlbea, Marcaş – L. Nicolae, Elek (cpt.). Rezerve: Dănălache – Istrofor, Antoche, Antal, Brujan, Pricop, M. Sorin

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648426055008″]

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb

Comments

  1. Suporter says:

    io cred ca stanciu asta o fost la alt meci. cum au semanat mai omule panica prin careu pe la zimerman ca eu din tribuna nu am vazut terenul arat. asta unu la mana, a doua la mana, cate stegulete intermediezi pana la urma pentru caransebeseni, din alea 25 pe 35, ca nu am inteles exact la comanda, 1000 sau 1200. trei la mana ai facut stanciule pana acuma ziaristica dar teai dat la fund neicuta, esti mult sub aialalti chiar esti departe de ei ai ajuns sa scrii în 2-3 fraze o cronica de meci tu dani stanciu marele imburgietor. pacat de tine stanciule lasale dracu de cluburi si lasal incolo de alcol ca tia luat capul, mai putin si te ia dracu…

  2. albert says:

    Eu cred ca limba romana e prea grea pentru tine , mosule. pune mana pe carte chiar daca esti la batranete.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/