Anglia 1.73, Austria 1.90 și Olanda 1.72 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

Pentru meciurilor din această duminică de la european, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Anglia – Croația (ora 16:00) cota 1.73

În această după-amiază de la 16:00 se dispută duelul zilei de la Euro, unde Anglia întâlnește Croația. Partida va avea loc pe Wembley, ceea ce clar va fi un avantaj pentru trupa lui Southgate. Din zece confruntări directe, Anglia are cinci victorii, Croația trei, iar două dintre partide au fost egale. Însă cea pe care englezii probabil cu greu o vor uita, rămâne înfrângerea din semifinalele Cupei Mondiale din 2018.

Austria – Macedonia de Nord (ora 19:00) cota 1.90

Chiar dacă naționala României nu se află printre participante, tot ne putem bucura de fotbal de la Euro în România. Pe Arena Națională, Austria și Macedonia de Nord dau startul grupei C de la european astăzi de la 16:00.

Austria este favorita duelului de astăzi. Cele două echipe s-au mai întâlnit în două rânduri iar trupa austriacă a câștigat de fiecare dată.

Olanda – Ucraina (ora 22:00) cota 1.72

Olanda joacă meciul de debut la Euro pe Johan Cruijff Arena contra Ucrainei lui Shevchenko. Cele două naționale s-au mai întâlnit în două partide până în acest moment, una fiind câștigată de batavi iar cea de-a doua terminându-se la egalitate.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.