Prietenul tânărului împușcat în cap riscă 7 ani de închisoare!

explo 1000x200

În timp ce familia tânărului împuşcat accidental, Ionuţ Valentin Rotariu (FOTO), se pregăteşte de înmormântare, poliţiştii cărăşeni investighează cum s-a produs tragedia şi cui îi aparţine arma, de fapt.

Nenorocirea petrecută sâmbătă la ieşirea din comuna Obreja are o serie de necunoscute. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au constatat că cei trei bărbaţi, de loc din Oţelu Roşu, se întorceau de la vânătoare ilegală de fazani, arma cu care au tras fiind împrumutată. Între timp însă, s-a constatat faptul că arma are un alt proprietar, respectiv pădurarul din satul Var, care nu ar fi ştiut că cei trei tineri i-ar fi folosit puşca. Acesta şi familia sa susţin că puşca a fost furată din casă.

În orice caz, băiatul de pe scaunul din dreapta ar putea fi pus sub acuzare pentru ucidere din culpă întrucât, potrivit Legii, ar fi trebuit să prevadă faptul că s-ar putea produce o tragedie, însă a fost neglijent.

CITESTE SI: Împuşcat în cap după o partidă de vânătoare!

Poliţia a întocmit acte premergătoare săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De asemenea, sub supravegherea procurorului de caz se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc fapta”, a declarat agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Pe lângă cercetările care se fac faţă de tânărul de pe scaunul din dreapta, şi pădurarul din Var s-a ales cu un dosar de cercetare penală.

Reamintim că Ionuţ Valentin Rotariu a murit sâmbătă seară, după ce arma din maşina cu care se deplasa, alături de doi prieteni de braconaj, s-a descărcat accidental.

FOTO: www.facebook.com

banner 970 x 250

Comments

 1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

  Deci!
  Trei cretini s-au gasit sa o faca pe vanatorii;au furat o pusca,nu stiau sa o foloseasca.Ce paguba mare este un cretin mai putin?

 2. Rokko Crnooko says:

  Chiar asa , usor usor , se mai rareste din dobitoci !

 3. Leuca Georgiana says:

  Bai desteapta lumii vinovat e acel care a dat arma pentru ca nu a fost furata sau poate o avea agatata in cuier la usa incarcata gata cu cartuse nu?,,cum poate el om matur in varsta sa dea o pusca la niste copiii? Si rectific nu e prima oara cand le-a dat-o, si joaca-te tu fetito cu papusile ca altceva nu sti, el a fost familia noastra noi stim mai multe nu mai da comentarii aiurea de 2 lei