Împuşcat în cap după o partidă de vânătoare!

explo 1000x200

Goana după animale i-a adus un final nefericit unui tânăr din Caraş-Severin. Acesta a fost împuşcat accidental, în maşină, când se întorcea de la vânătoare.

UPDATE ora 21.00

Tânărul braconier care se întorcea de la vânat s-a stins din viaţă în această seară. Cadrele medicale de la Spitalul Municipal Caransebeş au confirmat că băiatul care a fost împuşcat în cap accidental a murit în jurul orei 20.00.

UPDATE ora 16.00

Un băiat în vârstă de 21 de ani a avut ghinionul să fie împuşcat astăzi, din greşeală, pe raza comunei Obreja, în timp ce se întorcea de la vânătoare cu încă doi prieteni. Incidentul s-a întâmplat în maşină, când, la o denivelare, arma aflată pe scaunul din dreapta faţă s-a descărcat şi glonţul l-a nimerit în cap pe tânărul care se afla pe bancheta din spate, arma fiind îndreptată în aceea direcţie. Băiatul a fost transportat la Spitalul Municipal din Caransebeş, în momentul de faţă aflându-se la secţia de reanimare.

Cei trei tineri nu deţineau permis de port armă. Poliţia inspectoratului judeţean Caraş-Severin încearcă să afle cui îi aparţinea arma de vânătoare şi de unde veneau, de fapt, băieţii.

Rămâi alături de Express de Banat. Vom reveni cu alte amănunte!

banner 970 x 250