„Cred că E-On este de vină pentru explozia de pe Aleea Vlădeasa și moartea mamei mele!”

explo 1000x200

Radu Ilie continuă seria dezvăluirilor despre tragica zi de 1 octombrie, atunci când un imobil de pe Bulevardul Republicii a explodat și a cutremurat o țară întreagă cu șocul la care reșițenii au fost supuși.

După ce Radu Ilie a explicat pentru reporterii Express de Banat faptul că mama sa avea o centrală ultramodernă, acesta revine cu declarații incendiare, legate de vinovăția producerii exploziei. „Cred că E-On este de vină pentru explozia de pe Aleea Vlădeasa și moartea mamei mele, cel puțin, aceasta este părerea mea! Am dreptul la o opinie atât timp cât toți vecinii spun că pe Aleea Vlădeasa era un miros înțepător de gaz cu multe zile înainte de producerea incidentului”, a spus fiul femeii decedate pentru www.expressdebanat.ro

Acesta susține în continuare că mama sa este nevinovată și demontează ideea că ar fi obișnuit să se încălzească cu flacăra de la aragaz. Asta, atât timp cât femeia avea o centrală de ultimă  generație, iar cel căruia i-a dat viață îi trimitea lunar bani. Prin urmare, nu se pune problema că bugetul redus al unei pensionare ar fi generat tragedia care i-a șocat pe reșițeni, dar nu numai.

Și ceilalți vecini susțin teoria tânărului, care în prezent este stabilit peste granițele țării. Oamenii spun că ar fi simțit și ei același miros puternic de gaz în zona unde locuiesc, dar, cu toate acestea, oficialii   E-On susțin că la dispeceratul lor nu a fost înregistrat niciun apel telefonic prin care să fie sesizat acest lucru.

„Call Centerul E.ON Gaz Distribuţie nu a primit nicio sesizare pe parcursul anului în curs privind scurgeri de gaz  la apartamentul cu nr. 7 situat pe Aleea Vlădeasa, bl. 1, sc.1., din municipiul Reşiţa. Call Centerul de Urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie funcţionează în regim non-stop şi asigură preluarea cu operativitate a apelurilor ce vizează sesizările de natură tehnică privind sistemul de distribuţie sau instalaţiile de utilizare a gazelor naturale, precum şi intervenţiile în situaţii de urgenţă”, a declarat Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt al companiei.

Ancheta privind explozia este în derulare la Poliția Municipiului Reșița, însă autorii sunt încă necunoscuți.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV: „ÎNTOTDEAUNA MORTUL ESTE VINOVAT!”

 

banner 970 x 250

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Dar clarificati odata, oameni buni, Blv. Republicii sau Aleea Vladeasa? Sau dati explicatii cititorilor ca in nomenclatorul strazilor, o scara de pe Republicii are intrarea pe Vladeasa! Nu doar resitenii citesc ziarul!!!