Alin Nica: „PSD să ia lecții cum e cu democrația în partid. Grindeanu și Simonis s-au autoimpus pe locurile 1 și 2”

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Liberalii din Timiș au depus, miercuri, candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. „Lista nu a fost impusă de la București”, a ținut să precizeze Alin Nica, șeful interimar al PNL Timiș, care i-a criticat pe liderii social-democrați din județ pentru că s-ar fi „autoimpus” primii pe listele pentru generale. 

„Avem o listă care îmbină experiența și tinerețea. Experiența celor trei parlamentari – unii dintre cei mai activi parlamentari ai României – care va pune Timișul din nou pe harta României prin proiectele concrete pe care noi le vom realiza în județul nostru. Este pentru prima dată când tinerii au această șansă unică de a participa la listele pentru Parlamentul României din partea PNL, mă refer la Cosmin Șandru, președintele TNL Timiș și Claudiu Chira, care este vicepreședinte al PNL la nivel național, dar și la Ionuț Gaiță, un tânăr om de afaceri”, a declarat Alin Nica, după depunerea documentelor de candidatură.

Nica le-a răspuns și social-democraților care, în urmă cu câteva zile, spuneau despre lista PNL pentru parlamentare că este „un mix perfect de clienți cu interese și contracte cu dedicație, candidați parașutați sau certați cu legea.”

„Lista nu a fost impusă de la București, așa cum spun unii. Transmit un mesaj celor de la PSD să ia lecții și să învețe cum e cu democrația în partid. Am văzut că ei s-au autoimpus pe locurile 1 și 2, respectiv Sorin Grindeanu – vă amintiți de celebra OUG 13 – și Alfred Simonis, pe când la Senat avem un coleg căruia colegii mei nu prea i-au văzut ochii în Parlamentul României”, a spus Nica.

Liberalul a lansat un apel celor din USR PLUS să aibă o întâlnire comună cu actualii și viitorii parlamentari în care să se discute despre proiectele din județ pe care urmează să le susțină. Printre acestea, autostrada Timișoara-Belgrad, centura Timișoarei, noua ieșire mai apropiată de Timișoara de pe A1, stadionul, sala polivalentă, maternitatea, dar și preluarea aeroportului de către autoritățile locale.

1000x100 (4)

„(…) E un context absolut favorabil cu un președinte de consiliu județean, (…) cu un Guvern al PNL, cu o viitoare majoritate de dreapta pe care PNL împreună cu partenerii de dreapta o vor da României înlăturând majoritatea toxică a PSD. Cred că toate acestea sunt elemente ingrediente pentru următorii 4 ani care vor elibera România de PSD, care vor duce la dezvoltarea României”, a spus și Alina Gorghiu, senator PNL de Timiș, prima pe lista pentru Senat la apropiatul scrutin.

Candidații PNL din Timiș pentru Camera Deputaților sunt, în această ordine: Marilen Pirtea, Ben Oni Ardelean, Cosmin Șandru, Claudiu Chira, Ciprian Bogdan, iar la Senat: Alina Gorghiu, Ionuț Gaiță, Mihai Bojin și Sorina Ciurlea.

CITEȘTE ȘI: Candidatul cu probleme de integritate de pe lista PNL Timiș pentru parlamentare, respins de București. Cine îi ia locul?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/