PSD, despre lista PNL Timiș pentru parlamentare: „Un mix perfect de clienți cu interese și contracte cu dedicație, candidați parașutați sau certați cu legea”

Social-democrații timișeni spun despre liderul PNL Timiș că este un lider european „orientat” și că lista cu candidații liberali pentru parlamentare este un „mix perfect de clienți cu interese și contracte cu dedicație”.

Criticile pesediștilor îl vizează pe șeful interimar al PNL Timiș, în raport cu lista de candidați pentru generalele din iarnă, „omul care scrie lista la final”, spun ei.

„La vremuri noi tot metehnele vechi, nu? Ceea ce i se reproșa fostului lider, Nicolae Robu, rămâne motiv de reproș și pentru actualul: clientelă, grup de interese, favoritisme în detrimentul unor reale merite, fariseism, toate vechi și la fel de valabile. Lista PNL Timiș pentru alegerile parlamentare este un mix perfect de «clienți» cu interese și contracte cu dedicație, candidați parașutați sau chiar certați cu legea, pe lângă actuali parlamentari sau oameni de partid cu rezultate. Deși nici nu s-a uscat bine cerneala pe decizia de numire în funcția de președinte interimar, Alin Nica își dă arama pe față și se transformă din lider european în «orientat».”, transmite PSD Timiș, printr-un comunicat de presă.

Candidații PSD Timiș la Primăria Timișoara și CJ Timiș au pierdut alegerile din 27 septembrie. PSD a obținut la CL Timișoara 3 mandate, iar în viitorul CJ Timiș va avea 7 consilieri. Social-democrații timișeni au obținut, în județ, 39 de primării plus una prin alianță.

CITEȘTE ȘI: Demisii în PSD Timiș, după eșecul în alegeri. Simonis: „Am regretat că am intrat târziu în cursa electorală”