Ping-pong cu acuzații în rândul liberalilor timișeni. Nica își ia revanșa: „Claudiu Buciu este trompeta lui Alin Popoviciu”

Acuzat de primarul ales al Lugojului, Claudiu Buciu, că ar fi întocmit listele PNL de Timiș pentru parlamentare având la bază interese financiare de grup, Alin Nica îi dă replica proaspătului edil și îl acuză de faptul că ar face parte dintr-un „anturaj păcătos” și că ar fi „trompeta” fostului deputat Alin Popoviciu, vizat de excluderea din partid.

Alin Nica spune că reacția lui Claudiu Buciu are la bază nemulțumiri legate de faptul că un membru al organizației PNL Lugoj nu s-ar fi regăsit pe locurile eligibile pentru Camera Deputaților.

„Înțeleg frustrarea domnului Buciu, care este marioneta lui Alin Popoviciu care e nemulțumit că nu a prins lista pentru Parlamentul României. Nu sunt de acord ca aceste refulări personale să se răsfrângă asupra PNL. Sunt colegii noștri care au făcut campanii pentru domnul Buciu, pentru persoana pe care o susținea din Lugoj, că de asta e revoltat: că omul lui nu a ajuns pe listă pe un loc eligibil.”, a declarat Alin Nica.

Șeful interimar al PNL Timiș îl acuză pe Buciu că „rămâne tributar modului trecut de a nominaliza oamenii pe listele PNL”, nedemocratic, în opinia lui Nica, „că liderul făcea lista discutând doar cu Alin Popoviciu sau cu el, sau cu alții din jurul lor.”

„Eu cred că el este tributar unui anturaj păcătos, că este trompeta lui Alin Popoviciu, și care îi va aduce deservicii pe termen lung. Domnia sa a dorit să mă șantajeze că dacă nu mi-o pui (n.r, candidat pe liste), atunci o să vezi ce o să fie în presă, ori eu nu pun botul și nu accept astfel de abordări. Va avea timp să mai învețe și să capete experiență. Relația administrativă nu va avea de suferit din cauza acestui aspect.”, a concluzionat Nica.

CITEȘTE ȘI: Primul liberal care se ridică împotriva lui Alin Nica: „Ați început cu stângul. Personal, îmi miroase a Dragnea și Dăncilă. Asta este reforma pentru care l-ați hărțuit pe domnul Robu?