Alfred Simonis: „Pe listele PSD Timiș nu e nimeni parașutat de la București pe locuri eligibile”

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Social-democrații timișeni au depus, joi, listele cu candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Sorin Grindeanu, cap de listă la Camera Deputaților, spune că obiectivul celor din Timiș este să aibă în viitorul Legislativ 3 deputați și un senator. 

„Ne aflăm la un nou început, fie că vorbim de ceea ce facem la București, fie că vorbim despre ceea ce se întâmplă aici la Timișoara. (…) Sunt foarte mulți oameni noi, alții care au nu avut susținerea organizațiilor județene nu se mai regăsesc pe listele PSD, indiferent de județele spre care vorbim”, a spus prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu, la ieșirea din Biroul Electoral Județean.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt cei pe care social-democrații timișeni vor să îi trimită în Parlamentul României?

Liderul PSD Timiș, candidat pe locul 2 la Camera Deputaților, spune că lista social-democraților este formată din oameni „care s-au născut aici în Banat”.

1000x100 (4)

„Pe listele PSD în Timiș veți regăsi oameni tineri, dar oameni cu experiență, în același timp, oameni care au făcut parte din guverne, din actualul Parlament, oameni integri, oameni care s-au născut aici în Banat. (…) La PSD sunt oameni candidați din PSD Timiș, nu e nimeni de la București parașutat pe locuri eligibile, sunt oameni care au demonstrat că sunt interesați de proiectele județului Timiș. Înțeleg supărarea domnului respectiv (n.r, Alin Nica, președintele PNL Timiș) pentru faptul că nu numai i-au fost parașutați oameni, că a trebuit Comitetul Politic Național al PNL să hotărască lista pentru că nu au fost capabili să o facă în Timiș, dar poate această supărare ar trebui să o reverse asupra celor de la București, nu asupra celor care au avut decența de a-și pune candidați interesați de acest județ”, a spus Alfred Simonis.

CITEȘTE ȘI: Alin Nica: „PSD să ia lecții cum e cu democrația în partid. Grindeanu și Simonis s-au autoimpus pe locurile 1 și 2”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/