Cine sunt cei pe care social-democrații timișeni vor să îi trimită în Parlamentul României?

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Consiliul Politic al PSD Timiș a definitivat listele cu propuneri de candidați pentru Camera Deputaților și Senat. Sorin Grindeanu deschide lista pentru Cameră, în timp ce Eugen Dogariu este primul propus pentru Camera Superioară. 

Astfel, la Camera Deputaților, ordinea este următoarea: Sorin Grindeanu, Alfred Simonis, Adrian Cionca, Mihai Ritivoiu, Luminița Țundrea, Alexandru Iovescu, Ion-Ardeal Ieremia, Alin Lăpădatu, Răzvan Barta și Abel Țucu.

Pentru Senat, candidații propuși sunt: Eugen Dogariu, Sebastian Răducanu, Dorel Covaci și Simona Bejan.

Listele au fost transmise spre validare Consiliului Politic Național al PSD.

CITEȘTE ȘI: Fostul premier Sorin Grindeanu, primul pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților

În 2016 PSD a dat din Timiș 4 deputați și doi senatori. La localele din 27 septembrie, social-democrații timișeni au obținut la CL Timișoara 3 mandate, iar în viitorul CJ Timiș va avea 7 consilieri. Candidatul la Primăria Timișoara a obținut 6,25% din voturi, iar Călin Dobra – 18%.

CITEȘTE ȘI: Demisii în PSD Timiș, după eșecul în alegeri. Simonis: „Am regretat că am intrat târziu în cursa electorală”

Candidaturile pentru alegerile parlamentare se depun până în 22 octombrie. Campania electorală va începe în 6 noiembrie și se încheie în 5 decembrie, la ora 7.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/