Alegeri europarlamentare 2019. Nicolae Robu: „Avem ca obiectiv să fim numărul 1 în județul Timiș”

PNL Timiș se pregătește intens pentru alegerile europarlamentare. Nicolae Robu a declarat, în conferința de presă susținută vineri, la sediul PNL, că este încrezător în partidul pe care îl conduce.

Edilul Timișoarei este optimist că PNL Timiș va ieși victorios din lupta care se va da în cadrul alegerilor europarlamentare din acest an.

 „Ne-am întâlnit în număr mare, președinții de organizație, oameni cu responsabilități în structurile de conducere ale filialei Timiș a PNL și am discutat chestiuni specifice de pre-campanie. Am discutat țintit pe alegerile europarlamentare pe modul în care să ne pregătim, să acționăm pentru a câștiga în județul Timiș alegerile pentru că nu fac un secret din asta, avem ca obiectiv să fim partidul numărul 1 în județul Timiș la aceste alegeri. Va fi o competiție grea, însă suntem optimiști.”, a spus Robu.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Robu, din nou despre alegerile europarlamentare. Liberalul consideră că notorietatea nu ar trebui să conteze: „Mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e adevărul”

Cu privire la faptul că Rareș Bogdan ar fi asul din mâneca PNL, Robu a declarat că un partid puternic ar trebui să își promoveze propriii membri.

„Trebuie să se aibă încredere că PNL va face o bună selecție a aspiranților la poziția de candidat pentru rolul de europarlamentar și de aceea nu am pomenit niciun nume. Lista o vom avea cât de curând. Eu sper să fie întocmită rațional. Eu consider că orice partid trebuie să își promoveze propriii oameni. În momentul în care se pune problema desemnării de miniștri, de secretari de stat, de diverse funcții trebuie să se recurgă la membri proprii, dacă e partid puternic. Un partid slab se uită afară”, a mai spus Nicolae Robu.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Robu îşi exprimă public susținerea pentru 5 liberali la alegerile europarlamentare! Printre nominalizați, și doi primari de reședințe de județ!