Aglomeraţie mare pe Muntele Mic

Codul Galben nu a adus numai necazuri, ci şi multă distracţie, pentru turiştii care au ales să-şi petreacă weekend-ul pe Muntele Mic, dar şi buzunare pline, pentru proprietarii de pensiuni care se laudă cu un grad de ocupare de sută la sută.

Căderile abundente de zăpadă au făcut ca un număr record de turişti să aleagă pârtiile de pe Muntele Mic în acest sfârşit de săptămână. Preţurile mai mult decât accesibile practicate de operatorii de turism de aici au cântărit şi ele mult în alegerea făcută de pasionaţii muntelui. Pârtiile se prezintă în condiţii excelente, sunt foarte aglomerate şi toată lumea este mulţumită. „Avem multă zăpadă anul acesta, este unul dintre anii buni, aş putea spune. A fost greu la început pentru că sezonul s-a deschis mai târziu pentru că am avut puţină zăpadă. Acum este foarte în regulă. Avem cel puţin trei pârtii noi şi un teleschi nou. Acum se poate schia şi de la Cruce în jos. Avem pârtia nouă de la Borlova, unde sunt amenajate chioşcuri cu mese, se poate servi vin fiert. Avem în jur de 20 de kilometri de pârtii, amenajate, care se bat zilnic”, spune Nelu Gherga, administratorul Cabanei Cerbul.

publicitate online in ziar Express de Banat

Preţuri mici
Turiştii sunt atraşi pe Muntele Mic nu numai datorită condiţiilor foarte bune de cazare şi masă şi a pârtiilor amenajate, ci şi de preţurile mai mult decât decente. Cabana Cerbul, spre exemplu, este deschisă tuturor, chiar şi celor cu buzunare mai subţiri. „Pentru cinci zile de cazare în timpul săptămânii, schi-pass, telescaun şi mic dejun avem o ofertă specială, de o sută de euro. În rest avem preţuri de weekend, o sută de lei camera, cu trei mese incluse. Anul acesta sunt în jur de 680-700 de locuri de cazare pe Muntele Mic”, a mai spus Gherga.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/