Repaosul perfect al iubitorilor de schi

Construită în anul 2000, cabana a reuşit în timp să-şi câştige un loc privilegiat printre preferinţele turiştilor care aleg staţiunea de lângă Caransebeş. Locaţiei nu-i lipseşte nimic pentru ca un weekend la munte să fie o experienţă plăcută şi relaxantă, iar turiştii care vin nepregătiţi trebuie să ştie că tot aici pot închiria schiuri, sănii şi plăci de snowboard.

La ieşirea din Caransebeş spre satul Zerveşti, drumul continuă spre est, trecând prin Turnu-Ruieni şi Borlova. După aproape 22 de kilometri pe şoseaua DJ 608A, se ajunge la staţia celui mai lung telescaun din ţară. Aerul e rece şi proaspăt, iar cele 40 de minute petrecute sus, la o diferenţă de nivel de până la 800 de metri, încântă privirea cu peisajul imaculat. Tot de la telescaun, accesul în staţiune se poate face şi pe un drum recent asfaltat, care măsoară aproximativ 13 kilometri, însă doar de maşinile pregătite de iarnă.

publicitate online in ziar Express de Banat

Cabana Cerbul este situată chiar în mijlocul staţiunii Muntele Mic, la o altitudine de 1530 de metri. Stilul rustic-vânătoresc al construcţiei şi decorului este echilibrat de dotările şi facilităţile moderne. Un apartament şi 20 de camere cu două, trei sau patru locuri, dotate cu baie proprie, stau la dispoziţia turiştilor care caută refugiul perfect pentru vacanţa de iarnă. Restaurantul are o capacitate de 90 de locuri şi îşi răsfaţă oaspeţii cu preparate tradiţionale, într-o atmosferă caldă şi relaxată. Specialitatea casei este tocăniţa de vânat cu mămăliguţă, iar desertul care merită încercat sunt clătitele cu dulceaţă de afine.
Terasa închisă dispune de 40 de locuri şi oferă o privelişte care taie respiraţia. La poalele muntelui se văd Caransebeşul, Lugojul şi, cu puţin noroc, în zilele senine, se poate zări şi Timişoara.
Întâlnirile corporate pot fi organizate în sala de şedinţe cu o capacitate de 60 de locuri, dotată cu retroproiector şi instalaţie de sonorizare. Iar pentru cei care după o zi de schi încă mai au energie pentru o petrecere, cabana dispune şi de un spaţiu unde poate fi organizată o discotecă pentru o sută de persoane.

Dacă iarna cabana şi cele patru pârtii moderne din apropiere atrag turiştii ca un magnet, mai ales în zilele de weekend, locaţia nu este ne neglijat nici pe timpul verii. Drumeţiile în mijlocul naturii, dar şi partidele de vânătoare sunt doar două dintre variantele de relaxare departe de căldura toridă din oraşe.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629185014707″]

Comments

  1. cristi says:

    e super tare pe muntele mic. cabana cerbul e super pentu tineri. nu e lux, dar e curat, mancare ok si oameni de treaba. nu e o cabana de fite, dar te distrezi super cu bani putini. 100 de lei pe zi cu trei mese. nici in resita nu stai asa ieftin. merita. abia astept cupa cerbul!!!!

  2. dana tudor says:

    asa e, e o cabana in adevaratul sens al cuvantului. nu e nici hotel, nici mega pensiune. e o cabana in stil vanatoresc, e super misto. pacat ca in timpul saptamanii nu e asa multa lume. mancarea e si ea f ok, afinata sa nu mai spun. sa nu mai zic ca şi schipasul e la doi pasi de cabana cerbul. mai vreaaaauuuuu!!!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/