Weekend cu muzică populară, dans şi preparate tradiţionale, la Casa Bănăţeană

Restaurantul situat la ieşirea din Reşiţa, pe drumul spre Văliug, lângă Cantonul Silvic Minda, vă întâmpină în serile de vineri şi sâmbătă nu numai cu mâncăruri din bucătăria românească şi internaţională, cu şi cu muzică live din Banat.
Vă plac muzica bănăţeană, pizza pe vatră sau mâncărurile gătite tradiţional? Nimic mai simplu. Restaurantul Casa Bănăţeană din Reşiţa este locul în care toate aceste ingrediente vă pot transforma sfârşitul de săptămână într-unul extrem de reuşit. Vineri şi sâmbătă, începând cu orele 21, soliştii de muzică populară Alma Florea, Gabriel Micu şi Claudiu Marian şi formaţia lor vă invită la dans, în timp ce, bucătarii vă pot satisface orice poftă culinară. Localul are o capacitate de 160 de locuri, dar e mai bine să faceţi din timp o rezervare, în fiecare weekend cochetul restaurant fiind plin. Pentru rezervări vă stau la dispoziţiile două numere de telefon: 0255.212.088 sau 0745.419.767.
Casa Bănăţeană este şi locul ideal pentru cele mai importante evenimente din viaţa dumneavoastră. Aici se organizează nunţi, botezuri, onomastice şi orice fel de eveniment.