Acasă, nu pierdem niciun punct!

Metalul Reşiţa, liderul Ligii a II-a de fotbal, seria a II-a,  primeşte de la ora 11, în Valea Domanului, replica Olimpiei Satu Mare.

Daniel Opriţa are tot lotul valid pentru confruntarea de astăzi şi nu concepe alt rezultat decât victoria. Metalul revine în faţa propriilor fani după remiza de la Oradea, cu FC Bihor. Rosso-nerii au ratat atunci şansa de a-şi consolida poziţia de lideri ai clasamentului ratând un penalty la ultima fază a meciului, dar nimeni nu a făcut o tragedie din asta.

„Olimpia are o organizare foarte bună şi nu vom avea un meci uşor. Noi va trebui să avem aceeaşi atitudine şi determinare din meciul cu Poli. După cum am mai spus, nu avem voie să pierdem niciun punct pe teren propriu”, a declarat Daniel Opriţa pentru expressdebanat.ro.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Bravo Daniele! Dacă ai schimbat rolul de jucător cu cel de antrenor şi banca tehnică din stânga, dinspre oraş, cu cea
    din dreapta, dinspre carieră, rezultatele se văd! Predecesorii tăi au “reuşit” serii de meciuri fără victorie pe teren propriu! Atenţie la meciurile următoare şi la potenţa unora pentru ca Reşiţa să aibe loc în liga a-I-a. Altfel, munca-i în zadar!