Valahu se va întrece în mușchi la Sasca!

Fanii Rocker’s Challenge de la Sasca numără pe degete cele aproape patru luni până la mult așteptatele concerte din natură. Dacă anul trecut poiana de pe Cheile Nerei a fost scăldată în acordurile solistei Alexandrina, ediția din 2014 va exploda de surprize.

Mijlocul verii va aduce la Sasca soliști cu greutate în lumea muzicii rock. Tot cu greutate se va prezenta pe scenă și cea mai voluminoasă dintre surprizele cu care organizatorii îi așteaptă pe rebelii cu corturile în spate. Campionul național la skanderberg, Radu Georgescu, cu numele său de scenă Valahu, își va etala grupele de mușchi printre artiștii de seamă care se vor întrece în acorduri.

Astfel, pe lângă muzică bună și natură, organizatorii evenimentului se gândesc să pună pe roate și un concurs de skanderberg. Valahu, campion național la sportul mușchilor, va concura probabil cu publicul iubitor de muzică rock. Evenimentul de skanderberg care va însoți Rocker’s Challenge va fi o promovare a nonviolenței și totodată a calității campionilor și a sportului românesc.

afis sasca

Ca o surpriză în plus față de edițiile anterioare vreau să îl aduc pe Valahu să organizăm un concurs de scanderberg și să promovăm sportul, nonviolența și așa mai departe”, a explicat Ion Popliceanu, primar al localității Sasca Montană.

Pe scena de la Sasca vor urca în 4 iulie trupa de metal Goodbye To Gravity, Implant Pentru Refuz și Coma. În data de 5 iulie, poiana de pe malul Nerei va fi la fel de bogată în artiști. Se vor întrece în acorduri rock Pinholes, Velosonics, Aeon Blank, Vița de Vie și ROA.