Trupa Phaser a dansat în ritmurile fericirii alături de reșițeni

explo 1000x200

Proiectul „Happy” în Reșița s-a încheiat în weekend și doar câteva zile îi mai despart pe reșițeni de marea premieră. Pe lângă veselii tineri, au țopăit în ritmul fericirii și reșițenii de la Phaser.

În pași de dans și voie bună, cele trei zile de filmări pentru proiectul Happy au trecut nesimțite. Atât dansatorii care și-au manifestat fericirea pe melodia lui Pharrell Williams, cât și echipa din spatele aparatelor de filmat așteaptă cu nerăbdare să vadă rezultatul muncii lor. Videoclipul fericirii reșițene este programat pentru data de 2 aprilie.

Laudele nu vor merge numai către veselii participanți care s-au întrecut în voie bună, ci și către regizorul Sabin Dorohoi, cel care a inițiat fenomenul happy la Reșița. Cu multă implicare și devotament, acesta speră să fi reușit să creeze ceva peste așteptările reșițenilor.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: SE TOARNĂ FERICIRE ȘI LA REȘIȚA!

Ultima zi de filmări a surprins pe toată lumea cu surprize inedite. Toți locuitorii municipiului au avut ocazia de a dansa în una dintre secvențele fericirii, chiar dacă nu s-au înscris inițial în acest proiect. Această idee a răsărit din dorința de a face un „Happy” reșițean inedit, care să explodeze de sute de zâmbete și voie bună.

Și reșițenii de la Phaser au intrat în hora fericirii și au dansat cu veselie îmbrăcați cu cele mai colorate ținute. Videoclipul va fi, dincolo de o odă a fericirii, și o oportunitate extraordinară de promovare a orașului.

Atmosfera a fost una foarte plăcută și veselă. A fost foarte amuzant să dansăm pentru clipul Happy și am savurat la maximum fiecare moment. Am fost norocoși și am avut parte și de soare. Am participat la proiect la invitația prietenului nostru Sabin Dorohoi și am acceptat imediat. Asta, în primul rând pentru că era vorba despre Reșița și în al doilea rând datorită naturii pline de bună dispoziție a proiectului”, a explicat Carina Dumitru, solista trupei Phaser.

CITEȘTE ȘI: S-A DAT STARTUL LA WEEKENDUL „HAPPY”

Foto: facebook.com

banner 970 x 250