Filmulețul „Happy” se vizualizează ca pâinea caldă!

După mai bine de trei săptămâni de așteptări, proiectul Happy s-a transformat în realitate. S-a dat ON la clipul în care cei mai veseli reșițeni țopăie în cele mai speciale locații din municipiu, pe ritmurile melodiei lui Pharrell Williams.

Filmulețul Happy s-a născut din dorința regizorului Sabin Dorohoi de a se alinia tendinței globale a fericirii. Chiar dacă drumul spre clipul Happy în Reșița nu a fost tocmai ușor, cei implicați în realizarea momentului de fericire reșițean au adus zâmbete și în municipiul cărășean.

Peste o sută de reșițeni s-au înscris în dansul veseliei alături de persoane marcante pentru oraș precum Stela Enache, Flaviu Cernescu sau trupa Phaser. Cu toții au făcut ca Happy în Reșița să fie mai mult decât o simplă aliniere la noua modă a fericirii dansate pe versurile solistului Pharrell Williams. Clipul a cerut și sacrificii. Trei zile de filmări intense nu au reușit să acopere toate zonele pe care regizorul Sabin Dorohoi le avea în plan pentru acest proiect. Cu toate acestea, ce-a ieșit este mult mai mult decât o simplă promovare prin dans a orașului.

Am fost restricționați de spațiu și de timp, de aceea nu am reușit să acoperim chiar toate locațiile pe care le aveam în gând. Mulțumim foarte mult atât participanților, cât și sponsorilor, fără de care nu am fi reușit să facem ceva profesionist care să se ridice la nivelul orașelor mari ale țării. Nu știu dacă se putea mai bine, las totul la latitudinea oamenilor”, a explicat Sabin Dorohoi.

Mai mult decât atât, chiar dacă foarte mulți reșițeni au privit inițiativa unui clip Happy în Reșița ca fiind exagerată și fără vreun rost precis, foarte multe păreri s-au schimbat odată cu vizionarea materialului finalizat. Oamenii au înțeles că Happy, dincolo de o promovare a orașului, este o caracterizare perfectă a reșițenilor.

În procente, 60% dintre oamenii care inițial au fost sceptici și au cam aruncat cu pietre în noi și-au schimbat opinia și s-au arătat foarte încântați de ceea ce a ieșit la final. Au înțeles care a fost scopul nostru cu această inițiativă”, a mai menționat Sabin.