[FOTO/VIDEO] Ploaie de goluri în Vinerea Mare. CSM Școlar, de neoprit în Valea Domanului!

În prologul etapei a 24-a din Liga a IV-a Caraș-Severin la fotbal, liderul CSM Școlar Reșița a dat recital în fața echipei CS Moldova Nouă. A plouat la propriu și la figurat, azi, în Valea Domanului.

După doar 1-0 la pauză, elevii lui Leontin Doană s-au descătușat după pauză și au marcat goluri care mai de care mai spectaculoase. Pe lista marcatorilor din acest meci au apărut căpitanul Laurențiu Breșneni, cu o triplă, Flavius Costescu și Alexandru Curelea, cu câte o dublă, Casian Doană, Alin Liuba, Vichente Marcu și chiar și juniorul Alexandru Coviț. „Școlarii” s-au oprit la 11 goluri, dar impresia generală e că scorul putea fi mult mai mare. Și nu ar fi mirat deloc pe nimeni. La final, fanii care au îndurat ploaia au sărbătorit în stilul obișnuit împreună cu favoriții lor un nou succes categoric ce apropie gruparea din Valea Domanului de participarea la barajul de promovare în Liga a III-a.

„Este o victorie mai mult decât concludentă, după o primă repriză în care adversarii ne-au pus în imposibilitatea de a înscrie. Am ratat multe ocazii, am numărat până în minutul 23 șapte ocazii clare de gol, dar cred că victoria nu poate fi pusă la îndoială. Valoarea echipei noastre și-a spus cuvântul din toate punctele de vedere. Au fost multe goluri foarte spectaculoase, lucrate la antrenament. Din păcate, au fost unele faze care nu ne-au ieșit ca la antrenament, dar per ansamblu este un cadou perfect pe care ni l-am făcut și l-am făcut conducerii clubului, cu ocazia sfintelor sărbători pascale“, a declarat după meci delegatul echipei CSM Școlar Reșița, Gheorghe Popa.

Au marcat: Flavius Costescu (min. 45 și 53), Casian Doană (min. 52), Alin Liuba (min. 61), Laurențiu Breșneni (min. 68, 80 și 89), Alexandru Curelea (min. 74 și 81), Alexandru Coviț (min. 79), Vichente Marcu (min. 90).

CSM Școlar: Daniel Petruț, Alexandru Ciucur, Milorad Banac, Robert Covăsală, Dan Negrei (min. 70, Vichente Marcu), Flavius Costescu, Cristian Bloju (min. 76, Dragoș Țoțu), Laurențiu Breșneni, Alin Liuba, George Beloescu (min. 60, Alexandru Coviț), Casian Doană (min. 66, Alexandru Curelea). Rezervă: Petar Domăneanț. Antrenor: Leontin Doană. Delegat: Gheorghe Popa.

CS Moldova Nouă: Radoe Milenovici, Slagean Miatovici, Roger Țuțulan, Cosmin Tănase (min. 61, Ionuț Cârpean), Nelu Sporea, Alex Betea, Deian Bof, Ilie Dumitru, Adrian Tabarcea, Alin Toran, Roberto Țuțulan (min. 46, Vasilică Bujoreanu). Antrenor: Marius Costache.
A arbitrat Dorin Voina, ajutat la cele două linii de Ana Maria Glogovicean și Bogdan Balaj, toți din Reșița. Observator: Marius Popescu (Reșița).

Mai jos puteți vedea două dintre golurile echipei reșițene (Casian Doană – min. 52, Alin Liuba – min. 61).

CSM Școlar Reșița se menține pe primul loc al clasamentului, cu 61 de puncte, și va juca în etapa viitoare, pe 8 mai, în deplasare, la Minerul Anina.