(VIDEO) „Cu voi suntem 8!” HC Adrian Petrea și suporterii formează o singură echipă! Victorie cu CSM București!

explo 1000x200

HC Adrian Petrea are nevoie de sprijinul fanilor pentru a duce disputa cu CSM București către meciul decisiv din faza I a play-off-ului Ligii Naționale. Meciul 2 e vineri seara, de la ora 18, la Sala Polivalentă din Reșița. Express de Banat promovează partida de mâine într-un mod inedit.

După 30-29 pentru CSM București, în primul meci, disputat pe 23 aprilie, în capitală, handbaliștii reșițeni nu au altă variantă decât victoria în jocul de vineri seara, pentru a mai avea șansa unui nou meci contra vicecampioanei. Acesta ar urma să aibă loc în 4 mai, la București.

„Dacă vom elimina greșelile din primul meci, vom juca mai exact, cu siguranță vom câștiga. Pot spune că toți jucătorii, inclusiv eu și conducerea clubului ne dorim o victorie care ne va duce în meciul 3, un meci decisiv, unde nu putem ști ce se va întâmpla. Putem provoca o surpriză. Vom aborda meciul de vineri la victorie. Este și o oportunitate pentru unii jucători, pentru mine ca antrenor, să ne calificăm în careul de ași al Ligii Naționale“, a spus antrenorul Adrian Petrea.

„Ca întotdeauna, mizăm pe aportul publicului. Îmi doresc ca vineri publicul să fie un factor decizional. Îi chemăm pe fani să vină alături de noi, să creeze o atmosferă incendiară, cu ghilimelele de rigoare, pentru că avem nevoie de ei“, a mai precizat Adrian Petrea.

„Vă așteptăm vineri, la ora 18, să ne conduceți către victorie. Cu voi suntem opt!“, este mesajul echipei către suporteri. Simbioza dintre fani și echipă se poate observa în clipul de promovare a meciului cu CSM București, realizat la propunerea Express de Banat.

Partida HC Adrian Petrea – CSM București va avea loc vineri, de la ora 18, la Sala Polivalentă din Reșița, și va fi arbitrată de clujenii S. Mârza și C. Nedelea. Observator: D. Stamatoiu (Rm. Vâlcea).

banner 970 x 250