EXCLUSIV: Medicul prins în flagrant a fugit din Reşiţa!

bona mircea

Mircea Bona, ortopedul de la Spitalul Judeţean din Reşiţa care a cerut 20 de milioane de lei vechi pentru o intervenţie chirurgicală, a obţinut ce a vrut.

Fiu de judecător şi frate de avocat, omul în halat alb a fost tratat total diferit de magistraţii de la Tribunalul Caraş-Severin şi de cei ai Curţii de Apel Timişoara. Dacă prima instanţă i-a interzis în două rânduri dreptul de a profesa, la Curtea de Apel Timişoara s-a bucurat de fiecare dată de clemenţă şi a scăpat de toate interdicţiile, interdicţii obişnuite pentru cazurile de corupţie.

Pe lângă faptul că anticipează o soluţie mai puţin aspră aplicată de orice altă instanţă decât Tribunalul Caraş-Severin, Mircea Bona s-a arătat deranjat de mediatizarea dosarului său. Aşa şi-au susţinut avocaţii doctorului cererea de strămutare a procesului de corupţie din Caraş-Severin. Cererea a fost analizată de Curtea de Apel Timişoara şi admisă, astfel că procesul va continua la Tribunalul Timiş.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Întreaga responsabilitate pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția expressdebanat.ro.