Al doilea tâlhar de la restaurantul din Oravița a fost prins pe Aeroportul Otopeni!

Oamenii legii l-au prins pe aeroport, în timp ce dorea să fugă din țară, pe recidivistul care a tâlhărit angajata unui restaurant din Oravița.

Polițiștii au stabilit că indivizii au intrat prin forță, în jurul orei 4.00 a dimineții de duminică, în local și au plecat cu o sumă impresionantă de bani. Dacă pe unul dintre autori l-au prins în aceeași zi, acesta fiind deja arestat preventiv, pe cel de-al doilea l-au identificat abia ieri, pe Aeroportul Internațional Otopeni. Recidivist și cu multe alte dosare în spate, acesta se pregătea să părăsească România, numai că forțele de ordine din aeroport i-au stricat socoteala și l-au predat oamenilor legii din Caraș-Severin. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat Judecătoriei Oravița cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 22 ianuarie, în jurul orei 04.00, intenționând să consume băuturi alcoolice, doi bărbați în vârstă de 21, respectiv 28 de ani, s-au deplasat la un restaurant de pe raza localității Oravița. Deși localul era închis, cei doi au observat că barmana de serviciu era înăuntru. Pentru că aceasta ar fi refuzat să le deschidă, bănuiţii ar fi forțat ușa de acces, iar sub amenințări cu acte de violență, i-au solicitat să le servească băuturi alcoolice. Profitând de neatenția barmanei, bărbatul de 21 de ani a sustras suma de 8.650 de lei dintr-o cutie metalică aflată în interiorul pultului de servire, după care a părăsit localul. La scurt timp a fost urmat și de cel de-al doilea bărbat”, a precizat Cecilia Dăneț, reprezentanta IPJ Caraș-Severin.

Din banii furați au mai fost recuperați doar 1.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Tâlhărie într-un restaurant din Oravița! Hoții au plecat cu aproape 9.000 de lei!