Zornăit de cătuşe în fotbalul cărăşean din cauza delegărilor pe şpagă

Dezvăluirile deosebit de grave făcute de arbitrul cărăşean Ilie Ciocoi nu au rămas fără ecou. Procurorii anticorupţie au deschis deja o anchetă şi la fel procedează şi Federaţia Română de Fotbal!

Acuzaţiile pe care cavalerul fluierului i le-a adus lui Gheorghe Vasile Balaj au obligat organele de cercetare penală să demareze o anchetă. Balaj este acuzat că, pe vremea când era preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, în mandatul lui Costinel Ristache, delega preferenţial arbitrii, în funcţie de şpăgile şi foloasele primite, la meciurile din campionatele organizate de AJF Caraş-Severin. Chiar dacă acuzaţiile lui Ciocoi ne trimit cel puţin vreun an în timp, ele sunt verificate acum atât pe plan sportiv, cât şi penal. „Domnul Balaj face parte din corpul de observatori federali, din elita observatorilor din judeţ. Noi avem obligativitatea să-l delegăm şi la meciurile organizate de AJF. Este foarte grav ceea ce a semnalat domnul Ciocoi, însă trebuie să se demonstreze că e aşa. Suntem obligaţi să aducem acest caz la cunoştinţa FRF, chiar dacă lucrurile semnalate de arbitrul Ciocoi se referă la mandatul trecut şi nu la perioada de când sunt eu preşedinte AJF”, a declarat Viorel Lolea, şeful fotbalului cărăşean de jumătate de an încoace.

YouTube video

Gheorghe Vasile Balaj a respins acuzaţiile şi l-a ameninţat pe arbitrul Ciocoi cu sala de judecată. Până atunci însă, arbitrul care susţine că vrea să demaşte corupţii din fotbalul cărăşean dă cu subsemnatul şi prezintă probe. „Am fost chemat la poliţie unde am dat o declaraţie, am spus tot ceea ce ştiu şi am prezentat o înregistrare din care reiese ceea ce eu am afirmat despre Vasile Balaj. Am fost sunat şi de cei de la Federaţia Română de Fotbal. Urmează să merg la Bucureşti pentru a sta de vorbă cu preşedintele Răzvan Burleanu”, a declarat Ciocoi pentru expressdebanat.ro.

1000x100 casa brutarului

 

CITEŞTE ŞI: DENUNȚ: Corupție în fotbal! Şpagă în bani şi sticle de whisky!

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Oare domnul preşedinte Viorel Lolea nu are de spus nimic despre foaia de arbitraj de la meciul Vrani – Ramna cât şi despre foaia de observaţie de la meciul imediat următor Ramna – Şoşdea. Pe vremea mult blamatului de mine Adrian Cocoş, în fiecare luni, la AJF se organiza după etapă, o conferinţă de presă la care ziariştii prezenţi puteau consulta şi copia foile de arbitraj şi de observare. Dani, ia aminte!!!!!

  2. Necunoscut says:

    Un sambure de adevar exista in ceea ce declara arbitrul Ilie Ciocoi , dar din pacate va trebui sa lupte singur, putini sunt ca el sa lupte cu mafia din arbitrajul CS.