Zache câştigă în instanţă o audienţă la Moş Nicolae!

explo 1000x200

Devenit celebru pentru multitudinea de descinderi şi de dosare penale făcute împotriva lui pentru evaziune fiscală, omul de afaceri Zaharia Ghimboaşă, zis Zache, a avut ieri termen la Tribunalul Caraş-Severin. Evident, pentru evaziune fiscală.

Din păcate, deşi a tot programat şi reprogramat şedinţa, judecătorul nu a putut judeca nici acum cauza. Asta chiar dacă la acest termen se prezentaseră doi dintre cei mai citaţi martori ai procesului, căci apărătorul lui Ghimboaşă a făcut cerere de amânare motivând că are termen într-un proces la Curtea de Apel Craiova. „Putea, însă, să lase apărător în substituire”, a răbufnit preşedintele de şedinţă, iar ceilalţi apărători au completat că avocatul cu pricina este la o mare casă de avocatură şi ar fi avut şi cu cine să fie substituit. Aşa că instanţa a recitat în cunoştinţă martorii pentru data de 8 decembrie, transmiţând, totodată, avocatului apărării că va fi sancţionat cu amendă dacă va lipsi fără să lase apărător în substituire!

Avantajat a ieşit, din nou, Zache, care a mai câştigat ceva timp să se poată pregăti mai bine în a le demonstra judecătorilor că este nevinovat. Şi să-şi poată lustrui în tihnă ghetuţele pentru întâlnirea cu Moş Nicolae.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO: „Ţeparul” Zache dă Poliţia în judecată!

banner 970 x 250