(UPDATE) Diana Franț a făcut furori la Nisa! Numărul 1 la „Henri Deglane Challenge”! Andrei Franț – medalie de bronz!

Cea mai bună sportivă a județului Caraș-Severin s-a remarcat în acest weekend la tradiționalul turneu internațional de lupte desfășurat la Nisa, în Franța. Diana Franț a fost imbatabilă la categoria 75 kg și și-a învins categoric toate adversarele.

Henri Deglane Challenge este un turneu organizat în memoria fostului mare luptător francez, fost campion olimpic la stilul greco-romane, la Jocurile Olimpice de la Paris, din anul 1924. Cea de-a 42-a ediție a tradiționalei întreceri de lupte libere și lupte feminine se încheie astăzi la Nisa.

După Diana Franț, eleva antrenorului emerit Adrian Dacica, astăzi este rândul altor doi luptători de la Clubul Sportiv Municipal Reșița să intre în competiție. Vor concura Andrei Franț (categoria 86 kg) și Alfred Loba (97 kg).

„Sperăm ca sportivii noștri să aibă o comportare bună la Nisa, să facem o bună propagandă luptelor, să arătăm că școala reșițeană de lupte are potențial, pentru că noi am obținut de-a lungul timpului rezultate remarcabile și în competițiile internaționale. Mulțumim Consiliului Județean Caraș-Severin pentru susținerea financiară fără de care nu am putea participa la această competiție”, a declarat antrenorul Florin Dință pentru expressdebanat.ro.

UPDATE, ora 22:00

Andrei Franț, un alt elev al antrenorului emerit Adrian Dacica, a obținut astăzi medalia de bronz la turneul „Henri Deglane Challenge”, la categoria 86 kg.

podium andrei frant