Vot în condiții speciale pentru liderul Consiliului Județean Timiș, după ce a fost depistat cu Covid-19

Președintele Consiliului Județean Timiș va vota, duminică, prin intermediul urnei mobile speciale, după ce a fost depistat cu coronavirus. Călin Dobra se află în izolare la domiciliu. 

Liderul CJ Timiș va vota în jurul orei 14, prin intermediul urnei mobile speciale, în condițiile prevăzute de lege, transmit reprezentanții PSD Timiș. Dobra este în izolare la domiciliu, în Lugoj.

Potrivit AEP, ca să poată vota prin intermediul urnei mobile, persoanele confirmate cu infecția COVID-19, izolate la domiciliu sau într-o altă locație declarată trebuie să prezinte o copie după unul din următoarele documente: biletul de externare din unitatea sanitară, care confirmă diagnosticul și indicația de izolare, decizia de izolare emisă de Direcția de Sănătate Publică sau rezultatul pozitiv al testării COVID – 19 RT – PCR, efectuată în ultimele 14 zile.

Pentru persoanele aflate în carantină la domiciliu sau carantină instituționalizată, impusă atât pentru cetățenii care intră pe teritoriul României din zonele cu transmitere comunitară extinsă afectate de COVID -19, cât și pentru contacții persoanelor infectate, este necesară copia deciziei de carantină emisă de Direcția de Sănătate Publică.

CITEȘTE ȘI: Călin Dobra, confirmat cu COVID-19. Anunțul președintelui CJ Timiș

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/