Călin Dobra, confirmat cu COVID-19. Anunțul președintelui CJ Timiș

picnic iulius1000x100

Cu mai puțin de 48 înainte de duminica alegerilor, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a anunțat, într-o postare publicată pe Facebook că, în urma testării, a fost confirmat cu coronavirus.

”SUNT POZITIV! Așa mă știți cu toții, un om pozitiv, din toate punctele de vedere. Ironia face să nu scap, însă, nici de un test pozitiv, pentru depistarea Covid-19. Am purtat mască, mi-am dezinfectat mâinile, am păstrat distanța, dar… undeva, ceva s-a întâmplat. Momentan, nu am niciunul dintre simptomele clasice ale infecției și m-am testat pentru că am intrat în contact cu o persoană la care boala a fost confirmată. RĂMÂN POZITIV! Acum, lupt cu mine, să rămân puternic și să ies cu bine și din această încercare nedorită. VĂ MULȚUMESC pentru încrederea acordată și pentru susținerea din ultimii ani. Toată munca mea a fost pentru dumneavoastră, locuitorii județului Timiș! Să ne vedem SĂNĂTOȘI! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris Călin Dobra pe Facebook.

Candidatul PSD la președinția CJ Timiș, Călin Dobra, și-a lansat ieri, în curtea Bastionului Theresia, programul de guvernare locală, în prezența prim-vicepreședintelui Sorin Grindeanu, a șefului PSD Timiș, Alfred Simonis, a candidaților social-democrați pentru consiliul județean și a primarilor din județ.

leader board 728 x 90 px