Viziune de amenajare a terenului de pe Bulevardul Sudului. Va fi un parc și zone de practicare a sporturilor

Două parcele de teren din perimetrul Bulevardului Sudului au fost cuprinse într-o viziune de reamenajare a spațiului verde de către Direcția de Urbanism din cadrul Primăriei Timișoara. Terenurile ar urma să fie transformate în parc și zone multifuncționale de practicare a sporturilor.

Terenul format din două parcele nu ar aparține total Primăriei Municipiului Timișoara, însă la predarea amplasamentului pentru șantierul Mareșal Constantin Prezan de săptămâna trecută a fost speculat și acest spațiu din proximitatea liniilor 16 și E2. Astfel, printr-un plan de viziune a celor de la Direcția de Urbanism, locurile ar urma să fie transformate în zone verzi cu bănci, copaci, foișoare, alei de promenadă, zone de fitness în aer liber și terenuri multifuncționale pentru practicarea diverselor sporturi: teren de handbal, minifotbal, tenis, baschet. În consecință, au fost prezentate niște planșe de proiectare a viziunii.

„Direcția de Urbanism mi-a cerut permisiunea să-i las să gândească ceva mai complex acolo pentru a cuprinde creșe și grădiniță, pe lângă amenajarea propriu-zisă a spațiului verde. Am spus da, aștept și nu ne grăbim, dar îmi place ce s-a gândit într-o primă fază. Nu trecem la amenajare imediată, aștept să vină viziunea complexă asupra locului și voi vedea ce vor agrea în final.”, spune Nicolae Robu.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/