VIDEO/FOTO: Caransebeşul, pe primul loc!

Gugulanii au învins vineri, încă o dată, principala contracandidată la promovarea în Liga a II-a de fotbal, FC Hunedoara, și suporterii echipei de la Balta Sărată sunt tot mai siguri că din toamnă vor cânta la meciuri din eșalonul superior.

FC Caransebeș a trecut de FC Hunedoara cu scorul 2-0, după două execuții de mare efect care le-au aparţinut lui Suru şi Şandru, ambele venind în ultimul sfert de oră al partidei. Având handicapul meciului pierdut în tur, oaspeţii s-au deplasat la Balta Sărată cu scopul de a anula avantajul gugulanilor în lupta celor două formaţii pentru promovare. Hunedorenii au fost parcă mai prezenţi în joc în prima repriză, dar nici ei, nici caransebeşenii nu au riscat prea mult, fiind preocupaţi în primul rând să nu primească gol. După aspectul jocului, era clar că echipa care va greşi prima va pierde şi aşa s-a şi întâmplat. Artimon a pus pe picior greşit defensiva hunedoreană în minutul 76 şi a fost faultat în careu. Suru l-a bătut pe Dragota cu o scăriţă de la punctul cu var şi, peste doar şapte minute, Şandru a lămurit lucrurile după o acţiune superbă încheiată cu aceeaşi execuţie.

FC Caransebeş rămâne pe primul loc în serie, cu un avans de trei puncte în faţa principalei contracandidate. Dacă Alin Artimon a considerat victoria echipei sale drept una meritată, indiscutabilă, tehnicianul oaspeţilor, Constantin Olariu, a dat vina pentru eşec pe o mulţime de factori, mai puţin pe echipa sa. A fost nemulţumit de arbitraj, de dimensiunile terenului şi starea gazonului, dar a ameninţat că lucrurile se pot schimba în play-off.

tm4ua media express de banat (100x1000px)


[slickr-flickr search=”sets” set=”72157637547761293″]

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157637547564394″]

banner 970 x 250

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Drumul spre liga a II-a este din ce in ce mai greu si deloc adjudecat de gugulani! La terminarea returului se iau jocurile de la capat, cu tur si retur intre primele 6 clasate. Daca am intocmi acum un clasament al echipelor sigur calificate, Caransebesul are 2 victorii cu Hunedoara, dar, posibil, 2 infrangeri cu Becicherec si punctajul l-ar egala cele trei formatii…Un clasament play-off dupa prima etapa a returului intre primele 6 ar arata astfel 1.FC Caransebes 12 puncte, 2.Hunedoara 9 puncte, 3.Tg. Jiu 8 puncte 4.Giarmata 7puncte. 5.Becicherec 5 puncte si 6.Lugoj 4 puncte