Sportul de iarnă preferat de copii, și anul acesta în Parcul Dragalina

explo 1000x200

Iarna 2013 nu iese din tiparul cu care gugulanii s-au obișnuit deja de câțiva ani buni. Pe locul unde acum tronează covorul de frunze va apărea și în acest sezon mult iubitul patinoar din Parcul Dragalina.

An de an și iarnă de iarnă, Parcul Dragalina a găzduit una dintre cele mai frumoase distracții de sezon, distracție de care s-au bucurat copiii și adulții din oraș. Primarul gugulanilor continuă tradiția și repune în mișcare patinoarul începând cu luna decembrie.

Consiliul Local al Municipiului Caransebeș a aprobat, iată, și în acest an, regulamentul de funcționare și organizare a patinoarului din municipiul Caransebeș în Parcul General Dragalina, la fel ca și în anii anteriori, astfel încât tinerii, studenții, elevii și toți iubitorii de sporturi de iarnă să găsească în Centrul Civic un loc de agrement plăcut și recreativ. Așadar, vom fi din nou în orașele și municipiile din Banat printre puținele locații care oferim această atracție în perioada sărbătorilor de iarnă”, precizează Marcel Vela, primarul orașului.

Cu aceleași tarife la închirieri patine și intrare ca în prima iarnă, gheața de pe patinoar va putea fi zgâriată după Moș Nicolae și până în luna februarie, imediat ce se va încheia vacanța intersemestrială a  elevilor și studenților. Mai mult decât atât, așa cum s-a întâmplat în fiecare sezon, elevii vor beneficia de intrare gratuită când vor veni în grup organizat din partea școlilor.

banner 970 x 250