Atentat la viaţa procurorului Bucurică

Venit nu cu mult timp în urmă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, procurorul George Bucurică a provocat mare deranj în rândul grupărilor interlope din zonă, motiv pentru care temutul „Ciulan” îi pregătea o bătaie soră cu moartea, iar avocatul Drugărin l-a atacat cu o drujbă şi ar fi încercat să-l calce cu maşina.

Fiul avocatului orăviţean Teofil Drugărin a ajuns în arest la începutul lunii iulie, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie, şantaj şi violare de domiciliu. Drugărin jr. ar fi dat buza în locuinţa unui localnic, care are acum calitatea de martor în proces, şi prin acte de violenţă şi ameninţarea cuţitului ar fi sustras de la un anume Gică Aurel Negovan, aflat în imobilul respectiv, 1.000 de lei. Mai mult decât atât, acesta i-a fi solicitat părţii vătămate încă 1.000 euro pentru a nu-i lua viaţa. „Inculpatul a afirmat că a fost plătit cu aceeaşi sumă de o persoană cu care se afla în conflict pentru a-i lua viaţa părţii vătămate, dar în schimbul plăţii sumei de 1.000 euro o va lăsa pe partea vătămată în viaţă, cu condiţia de a părăsi de îndată teritoriul României”, se reţine în rechizitoriul întocmit de procurorul Bucurică. „Vrei să-l bag în tine?”, i-ar fi spus tânărul părţii vătămate punându-i cuţitul la gât.

leader board 728 x 90 px

Înregistrat ambiental

În 6 iulie, speriat de ameninţări, bărbatul s-a deplasat la casa familiei Drugărin şi i-a înmânat suma de 300 euro, nu înainte de a sesiza organele de cercetare penală. „Drugărin junior nu a putut fi reţinut în momentul în care primea banii, însă s-au luat măsuri ca discuțiile să fie înregistrate audio de aproape, iar întâlnirea să fie înregistrată video de la distanță”, a mai spus procurorul. A urmat arestarea fiului avocatului şi luarea măsurii preventive faţă de complicele Ciprian Bădescu, aceea de a nu părăsi localitatea, acesta fiind acuzat de şantaj, favorizarea infractorului şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă.

 

Ameninţări şi tentativă de şpagă

Lucrurile abia acum s-au complicat şi mai tare, pentru că Bădescu şi Drugărin senior, avocat de meserie, au trecut la ameninţări şi tentative de a-l cumpăra pe Gică, bărbatul tâlhărit. La câteva ore după arestarea fiului său, Drugărin senior a fost interceptat discutând telefonic cu partea vătămată.

NAG: – Alo?

X      : – Gică?

NAG: – Da!

X      : – Ce faci?

NAG: – Ce să fac? Bine! Da cine eşti?

X      : – Ă.., tata lu TEOFIL băiatul ăla care l-a arestat acum seara BUCURICĂ!

NAG: – Ă..!

X      : – Da..! Aş vrea să vorbesc cu tine, cred că trebuie să-ţi dau nişte bani şi să facem să fie bine!

NAG: – Da! Trebuie.., trebuie să.., deci cu mine..

X      : – Da.., Să-ţi retragi plângerea, să-ţi dau câţi bani vrei că nu-i problemă!

NAG: – Domnu.., domnu..!

X      : – Te rog io să mă înţelegi, l-a luat la Reşiţa crede-mă mi-s şi io îndurerat şi.. te rog io..

NAG: – Io vă-nţeleg pe dumneavoastră, deci.., vorbim.., vorbim la procuratură, vorbim în altă parte să ne înţelegem ca oameni şi gata, bine?

X      : – D-auzi.. i-arestat hai te rog io s-o facem cumva să-ţi dau io nişte bani sau să-ţi trimit pe un cunoscut ca să vezi bunele mele intenţii, că îmi pare rău e greu la puşcărie! Înţelegi tu!

NAG: – Io nu.., deci.., deci ..domnu, domnu.., domnu şef io nu pot să fac nimic deocamdată, că şi numărul de telefon al meu este ascultat şi io nu pot să vorbesc nimic, deci io trebuie să vorbesc în faţa legi!

X      : – Da io aş veni.., aş veni la tine unde stai tu, unde să te găsesc..

NAG: – Io.., io.., io nu-s acum, io-s plecat la Reşiţa!

X      : – Vin la Reşiţa dragu meu ca să vorbesc, ţi-aduc nişte bani şi asta.., să facem să fie bine (neinteligibil). Pot să vin până la tine la Reşiţa te rog mult?

NAG: – Da acum seara nu..! Acum seara nu, că acum seara io-s ocupat nu pot să fac nimic, mâine, poimâine ne întâlnim la Reşiţa, bine?

X      : – Haida mâine .., că să, ca să nu dureze atâta de mult, te rog io frumos!

NAG: – Bine, bine.. OK!

X      : – Şi io-ţi plătesc şi io.. totului tot, şi nu-i problemă că să facem să fie.., acum io ştiu ce-o fi făcut copilu, poate te-o supărat, poate.. 

NAG: – Na bine!

X      : – Şi el îi, o zi-s.., că ai şi tu oi şi de asta s-o bucurat că eşti prieten cu el!

NAG: – Da, da v.., v-o citit declaraţia că m-o tâlhărit!

X      : – Da.., da.., da.., da!

NAG: – Na.., na!

X      : – Mi-o scris acolo că te-o tâlhărit, că ţi-o.., un lanţ de aur sau ce o fost ăla?

NAG: – Nu, m-o tâlhărit pe mine, mi-o luat bani, m-o bătut şi mi-o luat bani şi m-o pus cuţitu la gât! 

X      : – Aha!

NAG: – Deci este adevărat ceea ce am scris, io n-am scris.., mi-o luat bani zece milioane, zece milioane am scris la lege n-am scris mai mult, ceea ce o făcut io am scris ştiţi şi nu l-am cunoscut nici o dată pe fiul dumneavoastră   

X      : – (neinteligibil)

NAG: – Acum şi aia, ne întâlnim, nu trebuie să plângeţi, ne-ntâlnim şi vorbim!

X      : – Mi greu şi mie te rog să mă înţelegi să nu te superi pe mine şi alea. Ştii cum îi să-ţi vezi copilul la puşcărie, ştii cum îi, am avut mare grijă de el! Şi altceva ce ai mai scris te rog să îmi spui!    

NAG: – Nimica!

X      : – Numai asta, tâlhăria asta cu zece milioane!

NAG: – Nu.., aia.., aia discută ei acuma

X      : – Aha! Auzi? Uite aicea ţi-l dau câta pe frate-su să vorbeşti cu el! Sau numai.., lasă că mâine te rog să.., vrea să te roage să ne întâlnim mâine dimineaţă să-ţi dăm o mie, două,cinci, zece mii de EURO să.., nu mai fi nemulţumit, da-n-nţelegi ce vreau să zic! Poate că nu chiar te-a tâlhărit m-ai înţeles ce vreau să zic! Că se poate nuanţa! Deci depinde totul de declaraţia ta, ştii?     

NAG: – Ne întâlnim la Reşiţa şi vorbim!

X      : – Na.. îţi ofer ZECE MI DE EURO că să nu fie probleme, na! Mulţumit? Nu vrei să vin acum să ţii aduc şi asta, am bani la mine şi n-am cu-i să-i dau! 

NAG: – (neinteligibil) nu!

 

Puţine minute mai târziu, Gică a fost sunat şi de Bădescu, acesta ameninţându-l în termeni duri.
NAG: – Alo?
X: – Gică?
NAG: – Da.
X: – M-auzi?
NAG: – Da.
X: – Deci ascultă-mă cu mare atenţie ce am să-ţi spun! .. ă.. tu ai făcut o mare greşeală cu minciuna asta cu tâlhăria asta..
NAG: – Eu nu am făcut greşeală, este adevărată!
X: – Deci fii atent, deci fii atent ce-ţi spun eu, că până în Italia, până unde.., deci tu te-ai încurcat cu dracu! Rău de tot!
NAG: – Bine..
X: – Ascultă.. deci fii atent, tu nici habar n-ai cu cine stai tu de vărbă acuma la telefon.. şi atâta îţi spun, că te vânez.. până în Italia acolo, bulangiu transsexual ce m… m… eşti, de moldovean împuţit! Deci asculţi de mine. Atâta am să merg.. până am să te torn şi ai să vezi tu atuncea cu cine te-ai îmbârligat tu .. ca să vezi, nenorocitul dracu cu tâlhăria mă-tii.. cine te-o tâlhărit, mă, bulangiule, pe tine mă? ..
NAG: – Copilul..
X: – Hă?
NAG: – Copilul tău!
X: – Copilul meu? Nu-i că.. că eu n-am copii, mă prostule! Mă moldovean împuţit, cu bulangiul ăla al mă-tii cu care te-ai dus tu, cu ce gabor, cu ce procuror ai făcut tu.. minciuna asta gogonată, ascultă la mine ce-ţi spun eu..
NAG: – este adevărată!
X: – Că am să te găsesc
NAG: – ascultaţi..
X: – poate să.. băi, ţăran împuţit.. deje, deja îs pe urmele tale, atâta pot să-ţi spun! Deci fii atent, când.. o să-ţi pară rău, atâta pot să-ţi spun.. o să-ţi pară rău ţie, deci eu zic să îndrepţi lucrurile, să nu minţi acolo, că tu minţi.. deci tu minţi.. tu minţi şi ai belit p…, atâta-ţi spun!
NAG: – Eu îs la Reşiţa, uite..
X: – Bun, o să-ţi pară rău ţie, o să-ţi pară ţie rău, ordinar împuţit!

Şi mai grav este că, în momentul percheziţiilor, Drugărin senior a pus mâna pe drujbă. “Avocatul Drugărin a manifestat o atitudine extrem de violentă, sărind la organele judiciare cu o drujbă”, a explicat procurorul de caz. În Oraviţa se vorbeşte şi despre o tentativă a avocatului de a da cu maşina peste procurorul Bucurică, lucru pe care acesta din urmă nu l-a confirmat, dar nici nu l-a infirmat, spunând că, deocamdată, nu poate oferi declaraţii. Avocatul orăviţean s-a ales şi el cu un dosar penal, care se află în lucru la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara. Interesant este şi un alt aspect. Complicele Bădescu, care avea interdicţia de a părăsi localitatea, a fost prins la frontieră încercând să părăsească ţara. Deşi a fost prezentat instanţei pentru a doua oară cu propunere de arestare preventivă, nici de data aceasta nu a ajuns după gratii.
În tot acest timp, Drugărin junior şi senior se apără şi dau vina pe procurorul Bucurică, sub pretextul că acesta ar avea ceva personal cu avocatul.

Comments

 1. slim says:

  Care-i procurorul si care-i infractorul? Nu exista nici o diferenta intre acest “procuror” si infractori.

 2. fds says:

  Povestea e veche. Din pacate presa ii canta in struna procurorului si publica povesti fabricate.
  Poate intrebati si de favorurile sexuale solicitate. De exemplu, de la matusa jandarmului Das.

 3. fog says:

  Numai cacaturi ,oraselu asta mic e confundat cu texasul,numai sabiatori cu luneta,totul e inscenat,grupari interlope auzi la ei,si astia abea isi castiga de o paine si ei i numesc grupari interlope,se uita prea mult la filme,sa fim realisti

 4. Marlboro Light says:

  Acest “procuror” latifundiar isi depaseste cu mult atributiile,facand o serie de abuzuri incalificabile. Mai bine i-ar sta alaturi de Andreea Esca la Stirile Pro Tv.

 5. florin pavel says:

  Procuroru Bucurica este un mare smecher ,cine nu cunoaste este fostul sef al politiei Snagov ,are o avere fabuloasa dobandita din speculatii imobiliare ANI ce pazeste cum a facut asemenea avere din salariul de bugetar sef post snagov ,este cumnatul primarului BOGDAN CALIN din Ciolpani Ilfov o caracatita imobiliara este foarte mare el si cumnatul sau primarul de ciolpani care detine si el terenuri in padurea snagov langa palatul snagov sunt oamenii fostului ministru CRISTIAN DAVD cu ajutorul caruia a intrat in parchet intradevar pentru sume de peste 50000 de euro

 6. florin pavel says:

  Daca doriti informatii despre GEORGE Bucurica interesativa la primaria Snagov ,Peris,Ciolpani sa aflati despre propietatile dobandite in timp ce era SEF.de post la politia Snagov si un salariu de cateva mii ron de unde avea bani acest asazis procuror AGENTIA NATIONALA DE INTEGRITATE aia trebuie sa o sesizati prin petitie domnilor succes.