Sinuciderea reşiţeanului i-a şocat pe vecini! (VIDEO)

explo 1000x200

Decizia de a-şi pune capăt zilelor în contextul în care avea parte de o bătrâneţe fericită le-a marcat pe vecinele bărbatului de 93 de ani, care s-a aruncat de la etajul zece.

Şocul a fost cu atât mai mare cu cât una dintre reşiţence a fost în spatele blocului atunci când bătrânul a luat decizia de a-şi pune capăt zilelor. Disperată, femeia nu a ştiut ce să facă, atunci când l-a văzut pe vecin la pământ la doar câţiva metri de picioarele sale. Aceasta a simţit nevoia să fugă cât mai departe de locul incidentului şi a urcat în primul autobuz care a ajuns în staţie. „S-a aruncat! Doamnă, s-a aruncat de pe acoperiş!” Acestea au fost cuvintele pe care femeia le-a repetat la nesfârşit în autobuz.

Cei câţiva călători care se aflau în mijlocul de transport în comun ascultau cu groază cuvintele spuse de femeie. Controloarea s-a apropiat de vecina bătrânului şi a încercat să o liniştească, îndemnând-o să se aşeze pe scaun. Reşiţenii din autobuz nu au înţeles ce s-a întâmplat, dar relatările ulterioare din mass-media i-au făcut să înţeleagă şocul femeii.

Şi vecinele care au coborât în spatele blocului imediat după impact au fost marcate de incident, mai ales că acestea au povestit că bătrânul ar fi avut o bătrâneţe liniştită, era apt şi un om amabil, la locul său.

Trupul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, urmând ca medicii să stabilească motivul decesului.

„Până la această oră nu există suspiciuni de omor, însă cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt”, a precizat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Citește șiS-a sinucis aruncându-se de la etajul zece! (UPDATE/FOTO/VIDEO)

banner 970 x 250