S-a sinucis aruncându-se de la etajul zece! (UPDATE/FOTO/VIDEO)

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un nou eveniment șocant zguduie județul. La nicio săptămână de la tragicul incident de la Dognecea, când un tânăr s-a sinucis plonjând cu mașina în lac, un alt bărbat a ales să-și pună capăt zilelor.

UPDATE, ora 16:03 Ce spune Poliția

În urma cercetărilor la fața locului, Inspectoratul de Poliție Județean a transmis primele date despre evenimentul petrecut cu câteva minute în urmă. „IPJ CS a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc din cartierul Govândari. Echipa deplasată la fața locului a constatat că bărbatul în vârstă de 93 de ani este decedat în spatele blocului. În urma necropsiei efectuate de medicul legist se vor stabili cauzele decesului. Până la această oră nu există suspiciuni de omor, însă cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt”, a precizat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ.

YouTube video

YouTube video

UPDATE, ora 15:30

Vecinii nu își explică gestul bărbatului, pentru că nu ducea lipsă de bani, pensia fiind una bună, și nici nu suferea de singurătate, locuind împreună cu fiul și  nora. Aceștia povestesc că ultima dată l-au văzut în urmă cu câteva zile, când a vorbit frumos cu ei și nu dădea semne că ar fi afundat în depresie. Criminaliștii s-au dus în momentul de față în casa bătrânului să adune probe și să cerceteze împrejurările în care a avut loc incidentul.

1390397817_tmp_poză__3_ 1390397843_tmp_poză__4_

promovare banner maxagro Muzeul TM

Dacă specialiștii britanici au declarat ziua de luni cea mai depresivă din an, pentru cărășeni ultimele zile au fost decisive în special pentru cei doi bărbați, cel din Dognecea și acum cel din Reșița,  care s-au lăsat copleșiți de probleme sau trăiri.

1390397867_tmp_poză poza

UPDATE, ora 15:10

Cu doar câteva minute în urmă, locuitorii din Govândari au fost martorii unei scene de groază. Un bărbat a decis să-și încheie cu propria mână socotelile cu viața, aruncându-se de la etajul zece al unui bloc din zona Intim.
La fața locului s-au deplasat un echipaj al ambulanței și echipa de criminaliști. Oamenii aflați în fața blocului sunt în stare de șoc.

Revenim cu detalii. Rămâneți pe Express de Banat!

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/