VIDEO: Profesorii de la “Eftimie Murgu” se toarnă între ei. Rectorul Doina Frunzăverde bagă mâna în foc pentru cadrele didactice anchetate!

Procurorii au descins fără să facă prea multă vâlvă în birourile a două cadre didactice ale universităţii reşiţene pentru a nu prejudicia imaginea instituţiei de învăţământ, dar tot mai multe amănunte ies acum la iveală. Parchetul ar fi fost sesizat nu de un student, ci chiar de către un profesor universitar.

Tensiunile din interiorul Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa par să stea la baza descinderilor organelor de urmărire penală de ieri. Potrivit Ministerului Public, sunt vizate conf. univ. dr. Claudia Andriţoi, decan la Facultatea de Ştiinţe Administrative, şi lect. univ. dr. Andrea Minda, cadru didactic de matematică la una dintre facultăţile cu profil ingineresc. Procurorii au ridicat mai multe calculatoare şi suport informatic, atât din birourile de la Universitate, cât şi din apartamentele celor două profesoare.

Doina Frunzăverde, rectorul Universităţii, dar şi alţi colegi de-ai celor două cadre didactice, au numai cuvinte de laudă la adresa acestora. Interesant este că şi studenţii vorbesc frumos despre ambele cadre didactice intrate în atenţia procurorilor şi spun că nu ar fi fost deloc surprinşi de descinderi dacă vizaţi ar fi fost alţi profesori.

“Nu m-a informat nimeni despre aceste descinderi şi despre motivul lor. S-a ridicat tehnică de calcul din inventarul Universităţii. Pentru Universitate şi pentru mine personal e un prejudiciu de imagine foarte grav”, Doina Frunzăverde, rector Universitatea “Eftimie Murgu”

Comments

  1. […] VIDEO: Profesorii de la “Eftimie Murgu” se toarnă între ei. Rectorul Doina Frunzăverde bagă… […]