VIDEO: Pianul a cântat cu dor de casă!

explo 1000x200

Locatarii din blocul explodat de pe Vlădeasa, în dorința lor de a se întoarce acasă, au adus un spectacol de excepție pentru toți reșițenii. Concertul consumat seara trecută va rămâne multă vreme pe buzele tuturor.

Pianul a răsunat aseară în Sala Lira din Reșița pentru familiile rămase fără casă în urma exploziei din octombrie, dar și pentru toți reșițenii sosiți la spectacol. Pianistul Ionuț Alexandru Hergane, fost elev și profesor al Liceului de Artă „Sabin Păuța”, a reușit să transmită muzica sa până în sufletele spectatorilor. Publicul a fost acaparat de frumusețea melodiilor, iar la final aplauzele au durat minute bune în care toată lumea era în picioare. Fără să aibă scăpare, pianistul talentat a revenit pe scenă pentru încă o melodie.

Din repertoriul spectacolului au încântat urechile și privirile tuturor compoziții ale lui Beethoven, Bach, Chopin, dar și George Enescu. Seara s-a dovedit a fi una formidabilă, iar comentariile după spectacol au avut o singură țină: se doresc și alte spectacole de acest gen.

Pe lângă bucuria oferită reșițenilor, locatarii au reușit să strângă peste 6.500 de lei, bani ce vor completa fondurile existente deja pentru refacerea structurii blocului. Inițiativele nu se opresc aici. Mâine, Caransebeșul va găzdui un alt spectacol caritabil cu același scop. De data aceasta, pe scena Casei de Cultură „George Suru” din oraș va urca Desiderio Quintet, începând cu ora 18:00. Prețul biletului rămâne 20 de lei.

Suma strânsă la evenimentul de aseară a fost obținută atât din bilete, cât și din donații făcute de cei prezenți, iar o sumă importantă de bani a venit din partea Schitului „Sf. Cuvios Dionisie Exigul” din Bucova. De altfel, asociația de locatari a ținut să le mulțumească tuturor celor care au contribuit la remedierea situației, printre care se numără autoritățiile locale și județene și firmele de pază ce se ocupă de supravegherea blocului.

banner 970 x 250

Comments

 1. Ziare Botosani says:

  Buna ziua,
  De acum puteti publica Anunturi oferte serviciu Libertatea simplu rapid si eficient.
  Anunturi Angajari Libertatea numai prin intermediul Agentiei Metropolitan Maxpress Adv puteti sa publicati Anunturi Locuri de Munca Libertatea
  Contravaloarea Anunt oferte serviciu Libertatea poate fi achitata si prin Card Bancar
  Libertatea Locuri de munca va ofera posibilitatea de a publica Anunt locuri de munca ziar Libertatea doar in 3 pasi.
  Contact Libertatea oferte serviciu 0721.08.08.10, 0768.44.11.33