VIDEO Marcel Iureș și Oana Pellea promovează Clinica Nera!

Vestea că în Caraș-Severin s-a început construirea unei clinici de recuperare oncologică, prima de acest gen din țară, a ajuns și în capitală. La aflarea veştii despre acest proiect inedit, mai multe personalități cunoscute la nivel național au dorit să ia parte la promovarea inițiativei.

O campanie demarată la sfârșitul lunii trecute a adunat în jurul ei un număr impresionant de vedete din țară. Astfel, nume ca Marcel Iureș, Oana Pellea sau cunoscuta cântăreață de muzică populară Sofia Vicoveanca apar în spoturile fie televizate, fie pentru radio ale campaniei, spoturi în care mesajul este unul singur: ajută la construirea acestei clinici.

YouTube video

Pentru că este nevoie de strângerea de fonduri pentru finalizarea lucrărilor clinicii, în valoare de un milion de euro, în perioada 30 martie – 30 iunie 2013 se desfășoară o campanie pentru Clinica Nera. Oricine poate dona doi euro prin sms la 890, iar companiile pot direcționa cei 20 la sută din impozitul pe profit datorat statului. Mai multe detalii aici.
YouTube video

Ideea campaniei susține în continuare ceea ce a declarat medicul Pavel Chirilă încă de la sfințirea locului unde urmează să fie construită clădirea: „Construim Clinica Nera pentru a-i asista pe cei care au trecut de primele tratamente pe drumul spre însănătoșire, dar și pentru a-i ajuta să învețe obiceiuri noi de viață care să le anuleze posibilitatea de recidivă”.
YouTube video

CITEȘTE ȘI: ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU CLINICA DE LA SLATINA NERA

 PRIMUL CENTRU DE RECUPERARE ONCOLOGICĂ DIN ŢARĂ

banner 1000 x 100 hd