În sfârșit, sens unic pe Făgăraș!

Strada care dă cele mai multe bătăi de cap șoferilor reșițeni și celor aflați în vizită prin oraș, Făgărașului, va fi în curând transformată în stradă cu un singur sens de mers.

Pentru că s-au întâmplat numeroase accidente, pentru că locuitorii din zonă își parcheze mașinile pe șosea din lipsa parcărilor și din această cauză nu au loc să treacă două mașini una pe lângă cealaltă, Primăria orașului Reșița a luat atitudine și dorește transformarea Străzii Făgărașului în stradă cu sens unic.

strada fagaras

Această soluție este cea mai potrivită pentru a fluidiza traficul din acea zonă, devenit de multe ori insuportabil și care a ridicat tensiunea șoferilor în repetate rânduri. Chiar dacă drumul este reabilitat și șoseaua reprezintă o scurtătură în special pentru cei care doresc să ajungă de pe Calea Caransebeșului în zona Kaufland, mulți șoferi preferau să ocolească prin zone mai circulate pentru că riscau să rămână blocați în traficul de pe Făgărașului, fără posibilitatea de a înainta.

strada fagaras

Pe lângă această măsură binevenită și cu siguranță apreciată de cetățenii orașului, se va mai construi un sens giratoriu la intersecția dintre această stradă și Aleea Gugu. „În intersecţia Străzii Făgăraşului cu Aleea Gugu au început lucrările pentru amenajarea unui sens giratoriu, dar şi pentru instituirea sensului unic pe Strada Făgăraşului. Lucrările se derulează zilnic, între orele 08.00 şi 18.00, până joi, 18.04.2013”, anunță biroul de presă al Primăriei Reșița.

De asemenea, în zona Kaufland circulația este restricționată, pentru că lucrările de reabilitare a carosabilului începute săptămâna trecută se continuă și pe parcursul acestei săptămâni.

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. Oana says:

    HA, HA, HA ! S-a impacat Stepanescu cu Chebutiu si ii face sens unic pana acasa, adica numai dus nu si intors. Vedeti si voi tot comentati ca are ceva primarul cu el ?

  2. darcle says:

    Cum e sa faci sens giratoriu pe o strada cu sensunic ? M-am prins, daca nu are sens giratoriu saracu Chebutiu trebuie sa se duca la Calnic ca sa ajunga inapoi in oras. Oare sensul giratoriu il face ca pe cel de la gara, din lego, cand se certa iar cu Chebutiu il ia si pleaca cu el in alta parte. Daca il face din piatra, sa tina, pune si pamant si panselute, aranjament florar din partea primariei. Ce om de treaba primarul asta sa ii dea dumnezeu sanatate, se pare ca se muta la Moniom in curand.

  3. Petru Fuchs says:

    Indicat ar fi un “Sens unic“ pentru autoarea articolului, adica in afara mass media! Oare nici atat nu a aflat ca sensul unic va fi de la bazinul de inot spre Renk, pe portiunea de la intersectia strazii Fagarasului cu cea a Tarcului pana la sensul giratoriu din dreptul aleei Gugu? Articolul egal cu o frectie la piciorul de lemn, scuzati, de …cal!