Gurgu bagă râcă între primarii Vela şi Stepanescu!

explo 1000x200

Carol Gurgu încearcă prin metode care ne aduc aminte de vremurile de dinainte de ’89 să mascheze faptul că nu e agreat în Valea Domanului şi e gata să genereze un imens scandal între primarul Reşiţei şi cel al Caransebeşului.

Depăşit evident de funcţia de preşedinte de club, fie el şi de Liga a III-a, Carol Gurgu a întrecut orice măsură odată cu intensificarea protestelor galeriei la adresa sa. Încă din prima sa zi în postura de şef al grupării roş-negre a călcat greşit, dar s-a trecut cu vederea. Acum însă, lucrurile au scăpat cu adevărat de sub control şi e păcat, pentru că rezultatele echipei sunt din ce în ce mai bune.

Galeria lui Carol

Preşedintele Gurgu vede în toţi şi în toate numai duşmani, conspiraţii şi interese meschine. Aşa îi tratează pe suporteri, pe ziarişti şi pe mulţi alţii din preajma sa. Cu presa a rezolvat-o simplu, a anunţat publicaţiile care nu-l interesează să mediatizeze ceea ce se întâmplă în Valea Domanului şi face declaraţii în exclusivitate unde şi când vrea el. Cu suporterii, puţini câţi mai sunt, are însă viaţă grea. Pentru ca din tribună să nu se mai audă „Demisia, demisia!”, a inventat peste noapte o galerie. A dotat-o cu tricouri, steaguri şi tot felul de goarne şi vuvuzele, circul fiind total la meciurile echipei, şi a mutat-o la câţiva metri de Guradia Rosso-Nera. Vuvuzelele au acoperit de fiecare dată scandările împotriva sa, la fel cum se întâmplă la manifestări publice când mulţimea huiduie un şef de stat sau cine mai ştie ce politician. Nu recunoaşte asta şi susţine că noua galerie s-a format singură, din marea pasiune pentru club care i-a cuprins pe unii odată cu venirea sa în Valea Domanului ca preşedinte. Culmea, unii dintre ultraşi au recunoscut că au băgat ceva în buzunar. Că aşa stau lucrurile cu adevărat ştie toată lumea. La meciul de pe teren propriu cu CS Vladimirescu, spre exemplu, un copil de mingi mă întreba la un moment dat: „Care galerie vă place mai mult? Cea veche sau asta nouă, a lui Carol?!” Puştiul mi-a şi explicat care e povestea cu „galeria cu Carol”: „Mi-au spus câţiva băieţi de la echipa mare că e galeria lui, că asta veche nu îl vrea! Jucătorii o vor pe aia veche, dar nu pot să-i spună lui Carol. Ăia cică sunt plătiţi să cânte”.

Până acum, cele două grupuri de suporteri nu s-au încăierat şi e prefarabil să nu se ajungă acolo, dar la ce afirmaţii şi acţiuni face preşedintele Gurgu nimic nu e imposibil. Bossul din Valea Domanului încearcă să inducă ideea că adevărata ţintă a protestelor galeriei nu ar fi el, ci primarul Mihai Stepanescu. Cum stau cu adevărat lucrurile ne-a explicat liderul Guardiei Rosso-Nera, Marcel Guşcă: „Noi nu ni l-am dorit pe Carol Gurgu preşedinte de la bun început. Considerăm că nu e pentru o asemenea funcţie. Noi vrem un preşedinte educat, cu personalitate, care să fie respectat în lumea fotbalului. Tot ce a făcut ulterior, toate tâmpeniile astea, cu noua galerie, cu jandarmii trimişi după noi în tribună să ne ia steagurile, cu încercările de a destrăma Guardia Rosso-Nera, demonstrează că am avut dreptate. De asta cerem demisia lui Carol Gurgu. Legat de domnul primar Stepanescu, nu am făcut altceva decât să-i cerem să pună alt preşedinte de club”, a declarat Guşcă pentru expressdebanat.ro.

Scandări dirijate din Primăria Caransebeş împotriva lui Stepanescu!

Preşedintele Gurgu are însă alte informaţii şi poate transforma circul din Valea Domanului într-un mare scandal care nu are nicio legătură cu fotbalul. „La Caransebeş, nu aş vrea să fiu răutăcios, dar au fost împinşi de alte persoane din spate, li s-a dat de băut, li s-a dat să strige împotriva domnului primar, care după cum bine ştiţi ajută echipa. (…) Am înţeles din galeria lor, din sursele lor, că de la primăria din Caransebeş li s-a dat ca să strige împotriva domnului primar Stepanescu”, a spus Gurgu.

 

YouTube video

Marcel Vela, edilul-şef al Caransebeşului, l-a pus la punct pe preşedintele reşiţean care vorbeşte fără să-şi dea seama de gravitatea afirmaţiilor sale. „Nu ştiu cine este acest Carol şi nici nu mă interesează ce spune sau cum şi ce înţelege el, motiv pentru care vă dau această declaraţie doar din respect faţă de iubitorii de fotbal din Reşiţa. Este exclus ca să facă textele de stadion pentru galeria Guardia Rosso-Nera cineva de la Primăria Caransebeş, deşi am putea lua această afirmaţie ca pe un compliment”, a declarat Vela pentru expressdebanat.ro. Mai mult decât atât, primarul Caransebeşului i-a dat şi o lecţie gratuită lui Carol Gurgu despre respect, prietenie, sport şi fair-play. „Că de ani de zile, după meciuri, fie în Reşiţa, fie în Caransebeş, am înţeles că galeriile au un fel de barter şi se omenesc reciproc la o bere, indiferent de rezultat şi de fumurile din capul conducătorilor de cluburi, eu cred că este un lucru pozitiv pentru judeţ, sport şi fair-play. Din acest motiv, nefiind implicat în managementul vreunui club sportiv, eu nu pot decât să-i felicit şi să-i salut pe şefii suporterilor celor două echipe de fotbal. Unii însă înţeleg mai greu respectul şi prietenia, nu numai din sport, şi probabil ar prefera violenţa şi confruntările medievale, pe care noi, aici, la Caransebeş, nu le acceptăm şi nu le-am promovat vreodată”, a adăugat Vela.

Gurgu face ce face şi reuşeşte să-şi pună tot mai multă lume în cap, ba chiar există riscul să creeze tensiuni şi între oamenii politici. Astfel de afirmaţii, cel puţin nepotrivite, i-ar putea aduce cartonaşul roşu, care e în buzunarul primarului Stepanescu!

UPDATE, ora 13.50

Manu Grigore, liderul celei mai noi galerii din Valea Domanului, a ţinut să facă unele precizări. “Această galerie s-a înfiinţat din dragoste faţă de echipă. Nimeni nu primeşte niciun ban pentru a încuraja echipa. O facem pentru că iubim acest club”, a declarat Grigore.

Comments

 1. Guardia Rosso-Nera says:

  Guardia Rosso-Nera a fost si va ramane mereu in Valea Domnului dar presedintele Carol Gurgu ori acuma, ori in viitor va pleca din Valea Domanului. Carole ai incercat prin fel si fel de manevre sa ne destrami dar ti-am dovedit-o caci ce nu ne omoara ne fac mai puternici, noi vom fi mereu acolo, ai incercat in prima etapa cu galeria de la Handbal si nu ti-a iesit si acuma ai inventat o galerie peste noapte, si dupa ce ai vazut ca am ramas pe pozitie, le-ai impus unde sa stea in tribuna si ce sa strige, daca intrebam pe unul din galeria ta cand s-a infiintat Metalul, nici unul nu ar sti sa raspunda…Carole cum ai putut gandi in momentul cand ai trimis oameni de ordine sa ne impuna sa ne dam banerul cu numele galeriei jos, se vede ca esti un om….. pentru ca nici o organizatie de paza si protectie nu poate impune unei galerii la meciurile de acasa unde sa se pozitioneze in stadion si nici sa-si dea banerele sau materiale jos de pe garduri care nu contin trivialitati sau injurii despre propria echipa.
  Ai vazut ca nu poti in nici un fel sa ne destrami ai incercat cu chestii ca noi am fi primit bani si alimente de la Primarul Caransebesului, noi membrii Guardiei Rosso-Nera avem si vom avea mereu o prietenie sincera cu suporterii echipei din Caransebes si un RESPECT domnului PRIMAR MARCEL VELA.
  Singura concluzie Carole este…………..pleaca din Valea Domanului pentru ca nu vrei binele Rosso-Nerii-lor. DEMISIA, DEMISIA, DEMISIA Carole.

 2. Dragos says:

  Credeti ca Carol nu vrea binele echipei ? daca nu ar vrea binele echipei nu cred ca s-ar enerva nu cred ca ar avea vreun stres , dar omul se implica si parerea mea ca face totul bine . Dupa parerea mea oricine ar veni la carma clubului tot nu ar fi bun . Unul singur ar fi bun si totul ar fi lapte si miere pentru voi daca ar fi pus la carma clubului dar … din noroc pentru noi nu exista posibilitatea sa ajunga Gusca . Sunt mari deosebiri intre cele doua galeri . Una ar fi a cea a consumului de alcool , vechea galarie galeria lu Gusca ca sa fie si invers adica echitabil , inainte de fiecare meci intalnirea este la anumite terase sau bodegi unde creerul se stimuleaza cu aburi alcoolului si apui vin sa se dea viteji si rai , cealalta galerie vine isi face treaba isi face coregrafia si apoi merge sa bea o bere sau sa consume ceva . Conteaza daca cei din galeria cea noua stie sau nu istoria clubului ? sau conteaza ca sunt acolo ca iubesc echipa si iubesc Resita ? Domnule Gusca crezi ca pe baietii din teren ai ajuta cu ceva daca cineva din galerie stie sau nu istoria clubului sau se simnt mai bine si dau totul pe teren cand sunt incurajati si stiu ca acolo cineva striga pentru ei ? Vechea galerie credeti ca baietilor pe teren le face bine si sunt ok cand se incepe sa se strige inpotriva clubului sau al stafului ? Spuneti ca Guardia Rosso-Nera a fost si va ramane … dar unde e ? daca sunteti as vrea sa va vad … sunteti numai o mana de oameni … vro 10 si la fel … daca intreb eu vro 4 din cei care stau acolo numai sa primeasca de baut nici ei nu stiu nimic despre club , si nu as intreba in ce an s-a infintat as intreba care jucator a dat doua goluri in meciul cu Steaua de acasa , cine ia spart capu lu Cristi Chivu in meciu cu Steaua (asta va spun sigur ca doar 3 ar sti asta dintre voi) sau cu ce mijloc de transport a venit Copos cand am jucat cu Rapidul acasa . Astea sunt niste intrebari simple la care nu ati raspunde toti si ati apela la prietenul omulu (Google) .

  Problema cea mare este ca tu Gusca ai o probleme cu multe persoane si ai un orgoliu care strica mult , daca ai merge la niste discuti si ai lasa orgoliul si te-ai uni cu noua glaerie care in momentul de fata va depaseste numeric … ar fi cea mai frumoasa galerie din vest .

  Si da … veti ramane mereu in “Valea Domnului” sa aibe grija de voi , daca nu lasi Gusca orgoliu deoparte ca nu esti tu buricul pamantului .

  Gusca se intoarce nea Popica saracu in mormant cand vede ce faci 🙁

 3. ultras says:

  Dragose eu sunt in galeria resitei de peste 15 ani cea ce spui tu e o prostie imensa in prim l rind in afara de carol ce alt presedinte a mai fost asa de blamat de spui ca niciunul nu e bun la club apoi zimi ce treaba buna a facut carol iar nu in ultimul rind de unde ai scoso cu bautul inainte de meci pt. ca din aia 10 de care zici tu 6 din iei nu pun deloc gura pe alcool.Nu va lasati dusi cu presul de un dobitoc cum e carol si informativa inainte de-a minca cacat.Faptul ca ai fost la cateva meciuri ale echipei cand juca in div. A la fel ca tot romanul prezent doar la bine nu iti da dreptul sa vb de echipa sau galerie. Vino in conditiile de acum meci de meci sustine echipa de unde vrei tu si apoi vorbeste. Pina atunci manca cacat in continuare. Pofta buna cacatule.

 4. ultras says:

  Demisia gurgu nu vezi ca nu te vrea nimeni

 5. ultras says:

  Manu lasane cu dragostea ta pt club si asa ride lumea prin oras de tine nu devenii ridicol prin declaratii pt.ca esti un tip ok ramai asa nu te baga in noroiul facut de carol

 6. Dragos says:

  Caracterul jegos se vede in continuare … in primul rand ne ascundem numele … si jignim ca asta stim si asta suntem … Ultras am “scos-o” (asa se scrie , mama ei de cratima) pentru ca am avut si eu mult timp in galeria voastra … dar m-am retras ca era sa dau de belea si chiar nu imi placea ceea ce sa intampla … (ma refer la ce se intampla la frigiderele magazinelor pe unde oprea autocaru cand veneam din deplasari )

 7. gili says:

  dragos ai corectat cuvintul scos-o dintr-o postare dar explica-mi si mie ce inseamna fraza’am avut si eu mult timp in galeria voastra’

 8. gili says:

  tu ar trebui sa intelegi acest fenomen si sa fi alaturi de suporterii care inca mai vin la stadion nu sa-i arati cu degetul

 9. gili says:

  cat despre carol gurgu este un mincinos fara scrupule este incredibil cat de mult minte si om fals este.90 la suta din interviul de mai sus sunt numai minciuni.a zis ca nu vrem sa vb cu el noi am vorbit dar el ne-a mintit a zis ca nu am vrut sa ne vedem cu primarul noi am vrut doar ca primarul a zis fara gusca cea ce nu e normal mai ales daca nu are nimic de ascuns a zis ca ne-a dat de baut cineva di primaria caransebes cea ce e fals cine din primarie sar preta la asa ceva a zis ca are informatii din sinul galeriei cine din galerie sta de vorba cu mincinosul asta a zis ca ne-a lasat in sectorul c din tribuna dar cine a trimis jandarmii sa ieie banerele si sa plecam de acoloasta pe linga nestiinta lui ca in tribuna stam unde vrem si scandam ce vrem atita timp cat nu jignim pe nimeni
  demisia si lasane nu apare ca jignire in nici un dictionar asa ca dl. carol gurgu e un mincinos si un fals

 10. gili says:

  GUARDIA ROSSO NERA NU VA MURI NICIODATA MAI ALES NU VA MURI CAND VREA CAROL GURGU …..CE NU NE DOBOARA NE FACE MAI PUTERNICI

 11. Dragos says:

  ce nu intelegi din fraza mea ? hai Gili te stiu baiat destept si in toate facultatiile mintale nu ca alti … nu ma dezamagi

 12. Guardia Rosso-Nera says:

  Dragose se vede ca esti pus pe fapte sa dai cu noroi in Guardia Rosso-Nera, cand aceasta galerie era pe genericile tuturor televizoarelor….numai eram betivani…..cand am mers pentru Stepanescu in tot orasul si am mers scara cu scara de la Renk pana la Muncitoresc numai eram betivani, cand mergeam prin toate aleele de la blocuri sa-l sustinem pe Stepanescu numai eram betivani, cand am fost la Rusca sa-l ajutam la meci…la fel… cand am fost la Forex Brasov pentru un vis de-al lui Stepanescu la fel atuncia nu eram betivani.

  Dragose este bine ca poate ai idee ce inseamna a fi ULTRAS, dar, cred ca esti pus de altii sa scrii impotriva G.R.N.-ului sau chiar esti cine credem noi. Noi am vrut sa avem o discutie cu Stepanescu..dar…nu acceptam sa fim impusi din spate cine sa vina la discutii.. La discutia membrilor galeriei GRN, Carol sub alt pretext la chemat si pe Manu la discutie, pai daca era o intalnire GRN-presedinte, era normal sa nu vina. Voi nu vedeti caci Carol instiga violenta, ce ar vrea sa vada, el ar vrea sa vada lupte in tribuna…dar nu se va intampla…pentru ca noi suntem si vom fi cu inima in V.D., Si cum spune Manu ca o face ca iubeste echipa…

  MANULE……..unde ai fost in prima etapa?

  Unde ai fost anul trecut????

  Cum se face ca in retur din etapa a V-a a returului ai prins drag pentru echipa asta??? primele etape unde ai fost???
  Deci asa iubim un club, din mijlocul campionatului???????????
  Cate semne de intrebare?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  Si pe POPICA lasati-l in pace sa-si odihneasca sufletul pentru ca daca era cu noi la fel gandea, el ca si noi iubea clubul mai presus de orice….
  DEMISIA, DEMISIA CAROL GURGU…..

 13. Petru Fuchs says:

  Guardia Rosso Nera a fost de 30 de ani si va ramane cel de al 12-lea jucator al echipei din Valea Domanului. Contributia sa la multe din performantele rossonerilor sunt recunoscute de toate galeriile cu traditii din tara, relatiile de prietenie cu suporterii din Arad, Timisoara si mai ales Rapid Bucuresti au fost invidiate de huliganii altor galerii.Existenta unei galerii noi nu inseamna decat un mic pas dictat de trecerea timpului asa cum GRN s-a contopit cu cei din galeria lui Fernandel. Unde greseste presedintele Carol Gurgu? Profitand de rezultatele incomparabil mai bune fata de cele din vremea lui Bobar, profesorul Gurgu se crede buricul pamantului iesind mai mereu in fata prin prezenta pe banca tehnica a echipei, prin patrunderea pe teren de parca el ar antrena si juca fotbal. Sa nu uit de declaratiile de dupa maci in care isi achesa merite … nemeritate. Din pacate Carol Gurgu, sprijinit nemijlocit de primarul care finanteaza echipa din banii publici a devenit un mic dictator care infiinteaza si … desfiinteaza galerii! In final, il prefer pe Gurgu pentru rezultate, in locul unuia ca Bobar, om scolit in managementul sportiv si care a jucat in Valea Domanului dar care, nu a avut deloc rezultate (a dat chix si la Stefanesti de unde a plecat). Te rog Dani Stanciu ca in spiritul unei deontologii strict profesionale nu mai baga raca in fotbalui din Resita si Caransebes bazandu-te doar pe supozitii si vorbe in general mincinoase. Nu doar Carol Gurgu, Roco Sandu si Marcel Gusca pot fi interlocutori, mai sunt si jucatorii, secunzii si alti membri ai galeriilor. Au ajuns sa rada si curcile de fotbalul din Caras – Severin!

 14. ultras says:

  D-le fuchs aveti dreptate intr-o oarecare masura dar nu comparati ce galerie avea fernandel cu grn si nici aceasta galerie a lui manu cu grn sunteti un om scolit in meseria asta si e clar pt toata lumea ca aceasta galerie a lui manu e o minciuna gogonata cat despre bobar va spun doar atit uitativa pe clasament cand a plecat bobar la cate puncte eram de locul 1si la cate suntem acum sa vedeti daca rezultatele sunt asa de bune cu carol

 15. Dragos says:

  Vad ca se crede ca sunt Manu , nu sunt Manu !!! Manu e mai invarsta ca mine ! Eu am numai 30 . Si credeam ca am fost inteles cand am zis ca am petrecut mult timp in GRN dar m-am retras cand se intamplau probleme in momentul cand ne intorceam din deplasari . Vreau sa inteleg ceva si nu reusesc … de ce trebuie sa o dam din una in alta … ce treaba are ceea ce ati facut voi pentru Domnul Primar cu cu ceea ce faceti voi pe stadion sau ce strigati voi ?

 16. UltrasGrn says:

  Demisia ! Demisia ! Demisia !

 17. flo says:

  “Dragos” NoI suntem liberi sa strigam ce vrem si cum vrem atat timp cat o facem pe raspunere nostra si pe carca noastra asa k nu accetam sa vina unu si altu sa zica k faceti aia si aia si mai stiu eu ce(asta ar trebui sa sti si tu daca zici k ai facut parte din gelrie)nu poti accepti la nesfarsit sa fi calcat in picioare si sa ti “catalogat” sub anutime diminutive.Si eu fac parte din galerie si o spun cu mandrie dar nu pot accepta tot felul de magari care se spun si care se fac la echipa k pana la urma eu raman aici in galerie dar ei(presedinti,antrenori si jucatori)vin si pleaca si poate ii doare undeva k nebunu ala sufera in tribuna(si tremura de frig si de foame,doar pentru a merge la meci) sau merge in deplasare pe bani de paine,nu putem sa fim “gaini” si sa tacem din gura.Am inteles k primaru este “sefu” lui Carol dar nu asa la 2-3 vorbe u sa o dai pe asta k “sefu” asa k “sefu” pe dincolo trebe si u sa ai un cuv de spus…………….Romania stat politienesc

 18. radu says:

  d-le gurgu am ajuns eu de la arad sa nu mai cumpar FOTBAL VEST din cauza k dumneavostra. Sunteti mai rau k un fost PRIM-SECRETAR de partid care il lauda pe ceausescu non-stop. La fiecare interviu pe care il acorzi(k ii de o pagina,k ii de 5 randuri nu poti sa nu il pupi pe d-nul primar in partea dorsala). Esti gretos omule cum te lingusesti. Dak erai la Arad erai de mult FOST. Pacat de echipa k joaca fotbal dar presedintele (pupator…….de primar) strica tot. Faci alta galerie pt k ceilalti nu il sustin pe primar(tu crezi k toti is k tine,adica fara coloana).te rog la urmatorul interviu nu-l mai baga pe primar. Ai pupat destul, opreste-te.