VIDEO: Fotbalul judeţean se mută la tribunal! Arbitrul lovit cu capul în gură a făcut plângere penală împotriva fotbalistului violent!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Cosmin Corocan, arbitrul finalei fazei judeţene a Cupei României la fotbal, are nevoie de operaţii pentru a-i fi înlăturate cicatricile rezultate în urma incidentului regretabil de la Anina.

Gestul incalificabil al lui Silviu Izvernar din primele minute ale prelungirilor partidei dintre Minerul Anina şi Semenicul Văliug a fost surprins de camerele video, astfel că nu mai e loc de nicio interpretare. Indiferent cum ar fi arbitrat Corocan, bine sau rău, echidistant sau într-o singură direcţie, fotbalistul echipei din Văliug nu avea voie să reacţioneze atât de violent. Chiar dacă şi-a cerut scuze şi regretă cele întâmplate, Silviu Izvernar va răspunde nu numai în faţa Comisiei de Disciplină, ci şi în faţa instanţei. „Nu am înţeles gestul lui şi nu am să pot să-l înţeleg. Am buza ruptă, prinsă în mai multe copci şi mă dor dinţii. Am făcut o plângere penală împotriva lui, voi ataşa la dosar şi certificatul medico-legal şi vom vedea ce se întâmplă. Eu voi rămâne cu semne vizibile şi va trebui să suport intervenţii chirurgicale pentru a le îndepărta cât de cât”, a spus Cosmin Corocan.

Până ca justiţia să facă dreptate în acest caz, petrecut pe un teren de sport, Comisia de Disciplină a AJF a decis ca Silviu Izvernar să rămână în stare de suspendare până la clarificarea situaţiei medicale a arbitrului Cosmin Corocan.

untitled design set 970x90 px

YouTube video

video: Radio Reşiţa

untitled design set 970x90 px

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Articolul din STATUTUL FRF care reglementeaza rezolvarea litigiilor la nivel FRF/LPF/AJF.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/