Chebuţiu îşi ia două Ferrari!

Fostul manager de la UCM Reşiţa, Adrian Chebuţiu, este un mare fan al sportului cu motor, echipa sa de viteză în coastă putându-se lăuda cu cele mai mari performanţe ale sportului cărăşean din ultimii ani.

Chebuţiu are în curte o adevărată colecţie de maşini Porsche, dar mai nou e fascinat şi de rivalii de la Ferrari. Fostul boss al uzinei reşiţene poate fi văzut la volanul unui Cayenne GT, al unei limuzine Panamera sau al unui 911 GT3, toate trei, bijuterii ale producătorului german Porsche. Piloţii echipei sale de viteză în coastă aleargă pe Lola F 3000, Mitsubishi sau Volkswagen şi domină categoric campionatul naţional. Chebuţiu vrea însă mai mult şi acum e pe punctul de a alinia la start încă doi bolizi spectaculoşi. „În perspectivă, această dominare se anunţă a deveni şi mai evidentă, odată cu oficializarea cooptării în echipă a unor piloţi capabili să aducă un plus de valoare (dar şi de culoare) ACM Sport. Discuţiile angajate în acest sens de căpitanul echipei, Lucien HORA, cu Armando Battocchi şi Horaţiu Ionescu Cristea – ambii concurând pe Ferrari 458 Challenge – se află într-o fază avansată. Astfel, începând cu cea de-a treia etapă a campionatului, competiţia pentru podium – inclusiv cea din interiorul echipei – va cunoaşte noi valenţe, ACM Sport având oportunitatea de a se reconfirma – şi redefini în acelaşi timp – drept cea mai performantă şi cea mai frumoasă echipă”, se arată într-un comunicat ACM Sport, semnat de Walter Fleck.
Cele două Ferrari vor aduce mai degrabă un plus de culoare, după cum spunea chiar reprezentantul clubului lui Chebuţiu, pentru că Lucien Hora sau Ovidiu Zaberca vor fi aproape imposibil de depăşit. Acest aspect e confirmat deja de primele două etape ale sezonului, ultima având loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Braşov.
Piloţii ACM Sport au câştigat tot ce se putea. Hora şi-a adjudecat fără emoţii Marele Premiu al Oraşului Braşov şi, cu două victorii în două etape, e liderul clasamentului Open.